Caixabank

Avís important de CaixaBank a tots els treballadors per la seva jubilació

Descobreix el nou programa que ha desenvolupat l'entitat bancària

Tots els treballadors veuen la jubilació com el final de la carrera laboral. De fet, es considera un dels moments més esperats per tots després d'haver estat tota la vida treballant. I no n'hi ha per menys.

Tot i això, una de les grans preocupacions que inunden la ment dels treballadors té a veure amb les pensions. En una època en què les coses canvien tan de pressa, no tots tenen gaire clar què els espera en un futur.

Amb l'objectiu d'aportar un extra de tranquil·litat als seus clients, CaixaBank ha decidit llançar un avís que afecta tots els treballadors. Aquest es basa en una sèrie de consells per poder estalviar pensant en la jubilació de manera molt més senzilla del que creus.

Aquesta és la novetat de CaixaBank pel que fa a la jubilació

Des de CaixaBank estan preocupats pel futur dels treballadors. Així ho han demostrat amb el llançament del nou programa 'MyBox Jubilació'.

D'acord amb l'entitat, es tracta «d'un servei únic on el client estableix un capital objectiu per a la jubilació i un pla d'estalvi mensual per assolir-lo. Combina la liquiditat i els avantatges fiscals amb la protecció familiar». Així ho indiquen des de l'entitat bancària mitjançant una nota de presentació del programa, que no ha trigat a fer parlar molt.

Foto de l'exterior d'unes oficines de CaixaBank.
CaixaBank llança el programa 'MyBox Jubilació'. | GTRES
 

Característiques del programa 'MyBox Jubilació'

Si t'interessa saber-ne més sobre aquest nou programa de CaixaBank, has de saber que 'MyBox Jubilació'  compta amb una sèrie de característiques que fan que sigui molt interessant de cara al futur.

1. Pagament per quotes

Es tracta d'un pla d'estalvi de caràcter mensual l'objectiu últim del qual és assolir la jubilació amb un matalàs que, altrament, és complicat de guardar.

2. Servei universal

Una altra de les coses que cal destacar és que aquest programa està disponible per als clients d'entre 18 i 60 anys. Tot i això, s'adreça sobretot a aquells que tenen entre 35 i 55 anys.

'MyBox Jubilació' es basa a ajudar l'interessat a fixar un objectiu pensant en la jubilació, sempre tenint en compte la capacitat d'estalvi del treballador, així com les necessitats de liquiditat i la fiscalitat.

3. Servei unificat

D'altra banda, cal destacar que el client duu a terme només un procés de simulació on es contracten tres productes: un pla de pensions/EPSV, una assegurança de vida i un unit linked.

4. Liquiditat i avantatge fiscal

Una altra de les característiques més interessants del programa és la combinació de la liquiditat amb l'avantatge fiscal. És a dir, el client és qui escull la part que destina a l'unit linked i la que destina al pla de pensions o EPSV.

Foto del logo de CaixaBank.
És un programa nou amb característiques molt interessants. | Europa Press
 

5. Assegurança de vida

El programa 'MyBox Jubilació' també ofereix al client la tranquil·litat de saber que està protegit a través de l'assegurança de vida. Des del primer moment, el capital estarà protegit en cas d'invalidesa absoluta permanent o, fins i tot, de mort.

6. Simplicitat i diversificació

Finalment, cal destacar que el client compta dins de 'MyBox Jubilació' amb un pla a mida. A més, diversifica l'estalvi en diferents productes d'inversió dinàmica que aporten una solidesa extra a l'objectiu.

Consulta tota la informació a CaixaBank

En cas que estiguis interessat en el nou programa 'MyBox Jubilació', pots trobar totes les seves característiques i condicions dins del portal web oficial de CaixaBank. Hi podràs trobar tota la informació relacionada amb els teus interessos.

Sens dubte, es tracta d'un nou programa de cara al futur amb què el treballador tindrà una ajuda extra per protegir els seus diners per a la jubilació. A més, pots simular el preu fent només una trucada.

NOVETAT WHATSAPP: Fes clic aquí per llegir GRATIS les notícies més destacades de Catalunya al WhatsApp