Logo Catalunya Diari
Logo Catalunya Diari
Logo Instagram CatalunyaDiari
Logo Messenger
Imatge de Marc Ribas durant el Joc de Cartes.

L'avís de Marc Ribas pel 'Joc de Cartes' d'aquest dimecres: ha passat poques vegades

«És diferent del que hem anat fins ara»

Avui a la nit s'emet un nou programa del 'Joc de Cartes', el concurs de cuina que continua imparable a TV3. I és que gairebé cada setmana bat rècords d'audiència, amb més de mig milió d'espectadors pendents cada dimecres de quin és el millor restaurant de Catalunya.

I aquesta setmana no en serà l'excepció. I és que sembla que tornem a tenir un d'aquests programes que prometen i que situaran, encara més si és possible, el concurs presentat per Marc Ribas al capdamunt de tot.

Marc Ribas busca les millors postres de Barcelona

Aquesta setmana, el Joc de Cartes promet trobar el restaurant on fan les millors postres de la capital catalana. Així, es preveu un programa lleugerament diferent, on els protagonistes, per primera vegada, seran els plats dolços.

Imatge de Marc Ribas.
Aquest dimecres a la nit, les millors postres de Barcelona al 'Joc de Cartes'. | TV3
 

Un fet que ens portarà a conèixer els quatre restaurants que competiran per endur-se els 5.000 euros de premi: el Bar Omar, amb unes postres tradicionals, l'Ugot Bruncherie, on una pastissera israeliana s'encarrega d'elaborar aquests plats, Cal Trapella i, finalment, el Comida Codac, amb una proposta més creativa.

«Hem tornat a anar a un restaurant d'una altra dimensió»

El cuiner més famós de TV3 ha anat al Planta Baixa per parlar de les dues últimes emissions que falten d'aquesta sisena temporada del Joc de Cartes.

D'aquest nou programa que s'emetrà avui a la nit, Marc Ribas ha assegurat que un restaurant el va enlluernar per complet. «Hem tornat a anar a un restaurant d'una altra dimensió», ha afirmat. «Vaig sortir d'allà sabent que allò que havia menjat és especial».

També ha volgut parlar sobre algun aspecte més sobre aquest ja penúltim programa del Joc de Cartes. «És un programa que en la confrontació és humanament descomunal», ha destacat. 

D'altra banda, fent un repàs a la trajectòria del programa, ha assenyalat que molts restaurants que ha visitat per fer el programa han aconseguit Sols Repsol i, fins i tot, «dels 387 restaurants que hem anat, dos d'ells han aconseguit estrella». 

NOVETAT WHATSAPP: Fes clic aquí per llegir GRATIS les notícies més destacades de Catalunya al WhatsApp