Logo Catalunya Diari
Logo Catalunya Diari
Logo Instagram CatalunyaDiari
Logo Messenger
Imatge de fons d'un bombo de la Loteria de Nadal, juntament amb dues fotos més, una d'un dècim i una altra de diversos bitllets d'euro

Contundent avís de l'OCU sobre els dècims de la Loteria del Nen

L'OCU revela què hauries de fer si et decideixes a compartir un dècim per al Sorteig de la Loteria de l'Infant

Milions d'espanyols dipositen les seves il·lusions a la Loteria de Nadal, però si no ens acompanya la sort en aquest sorteig, tenim una altra oportunitat. La veritat és que molts s'encomanen a la Loteria del Nen, un sorteig on el seu primer premi està dotat amb 200.000 euros al dècim.

Amb tot, amb els nostres dècims preparats per al Sorteig del Nen, no hem d'oblidar que a l'hora de compartir-ne un cal caminar amb peus de plom. Sobretot, si no volem patir un maldecap i que pugui acabar en la pèrdua de l'amistat o relació amb aquesta persona.

L'Organització de Consumidors i Usuaris (OCU) ha enviat un contundent avís a tots els jugadors de la Loteria de l'Infant de cara al sorteig. Un en què molts posen totes les seves esperances de gratar un premi i celebrar el Dia de Reis de la millor manera.

A través de 'X', Enrique García (portaveu d'OCU), ha donat uns 'tips' a l'hora de compartir la Loteria del Nen. Quan comparteixes un dècim amb familiars o amics, has de fer les coses bé si no vols ensurts de qualsevol mena.

El que has de complir amb l'enviament de fotos de dècims compartits del Sorteig del Nen

El primer pas que has de fer és fotocopiar el dècim en qüestió i lliurar-ne una còpia que estigui signada amb nom i el DNI del dipositari. A més, també ha de portar el número a jugar, la fracció, la sèrie i que es tracta de la Loteria del Nen.

Si li donaràs una còpia a la persona amb qui has compartit el dècim, pots enviar-lo per correu electrònic o WhatsApp. A partir d'aquí, has de seguir aquesta sèrie de consells de l'OCU i evitaràs problemes afegits en el cas que aquest dècim compartit sigui premiat.

Per començar, guarda bé el dècim, fotocòpia les dues cares i no oblidis deixar clarament per escrit que has compartit aquest dècim. És important que ho facis per evitar problemes!

Així mateix, en cas d'encarregar o intercanviar un dècim, hauràs de pagar-lo i conservar-lo fins que es faci el sorteig del 6 de gener. En cas de pèrdua, no et preocupis, perquè pots denunciar la policia i recorda't igualment d'avisar Loterías y Apuestas del Estado.