Logo Catalunya Diari
Logo Catalunya Diari
Logo Instagram CatalunyaDiari
Logo Messenger
Imatge de fons d'una persona treballant en un magatzem, amb una altra d'una mà amb bitllets

El país que necessita treballadors espanyols i ofereix sous de fins a 40.000 €

La plataforma EURES Espanya ha llançat una nova oferta d'ocupació adreçada a aquells que cerquin feina fora del país

Trobar una feina amb bones condicions és un assumpte que pot resultar complicat. Això fa que molts treballadors comencin a pensar en la possibilitat de treballar a un altre país.

Si estàs buscant feina a la Unió Europea, des d'EURES Espanya llancen diferents ofertes cada poc temps per fer-ho a diversos països. En aquest cas, crida l'atenció una per ser conductor d'autobús a Stavanger, Noruega.

Com a dada, l'empresa que s'encarrega del procés selectiu és coneguda per ser una de les més avançades de transport públic a Escandinàvia. A més, el salari i les condicions resulten molt interessants.

Requisits per accedir a l'oferta d'ocupació d'EURES

En primer lloc, per accedir a aquesta oferta de treball a Noruega és imprescindible comptar amb el carnet de conduir D+CAP en vigor. Així mateix, és preferible comptar amb 6 mesos d'experiència, i es busca una persona amb bona atenció al client i capaç de treballar en equip.

D'altra banda, cal fer un curs abans de la incorporació, tant de l'idioma com de la cultura noruega. En aquest sentit, el curs d'idioma pot ser finançat per EURES. Per acabar, es valorarà saber anglès i cal tenir la nacionalitat d'un país de la Unió Europea, Islàndia, Noruega, Liechtenstein o Suïssa.

Salari i condicions del treball a Noruega

L'objectiu d'aquesta oferta és generar llocs estables i permanents a Stavanger. Per això, des de l'empresa oferirà formació específica al treballador quan superi el curs de l'idioma.

En salari queda establert segons els acords col·lectius vigents. En aquest cas, el salari base brut parteix dels 435.000 i arriba als 460.000 NOK (corones noruegues) anuals. És a dir, des de 37.960 fins a 40.100 euros bruts cada any.

Entre les condicions, destaca el cobrament de bonificacions per torns i hores extraordinàries. Així mateix, l'empresa col·labora de forma activa per agilitzar els tràmits i la integració a la plantilla del treballador, fins i tot per buscar allotjament a l'interessat.

Com pots sol·licitar aquesta feina

En cas que vulguis participar en aquest procés de selecció d'EURES, has d'enviar el teu currículum en anglès o castellà a eures.nordicos@sepe.es abans del pròxim 31 de gener de 2024. En l'assumpte, has d'indicar “CONDUCTOR BUS STAVANGER ”.

Més tard, els representants de l'empresa de transport es desplaçaran fins a Espanya per fer la selecció. S'hi inclou una entrevista personal, així com una prova de conducció.