Lleuger repunt de la xifra de morts per coronavirus a l'Estat: 95 noves víctimes

Pel que fa als infectats, han donat positiu 416 pacients

Sanitari esperant a l'entrada de l'Hospital Sant Pau de Barcelona al costat d'una ambulància , 5 d'abril de 2020
Un total de 95 persones han mort de coronavirus en les últimes 24 hores | EP

El nou balanç de morts i infectats per coronavirus a tot l'Estat confirma la tendència ascendent que va començar ahir. En total, segons dades del ministeri de Sanitat, han perdut la vida 95 persones en les darreres 24 hores, i han donat positiu 416 pacients.

Recordem que ahir van perdre la vida 83 persones, i els nous positius van ser de 295 pacients. Els nous casos positius diagnosticats avui superen en 121 els que es van diagnosticar ahir Amb aquestes noves dades, la pandèmia deixa una xifra total de 232.555 afectats i 27.888 morts en tot l'Estat.

Catalunya i Madrid concentren la majoria de defuncions

Segons les últimes dades del Ministeri de Sanitat, Catalunya concentra la majoria de defuncions (40) seguida de Madrid, amb 18. En canvi, la comunitat de Madrid registra el nombre més gran de nous confirmats (112). En les últimes 24 hores, hi ha hagut 193 noves hospitalitzacions, la majoria (72) a Madrid, i 31 ingressos en UCI, 20 més que ahir.

El director del Centre d'Alertes i Emergències Sanitàries, Fernando Simón, ha comparegut aquesta tarda de dimecres per explicar les noves dades sobre la Covid-19 mentre al Congrés dels Diputats continuen les votacions per determinar si hi haurà una nova pròrroga de 15 dies de l'estat d'alarma.


Comentaris

envia el comentari