Josep Fèlix Ballesteros. alcalde de Tarragona durant 12 anys, ocupa el càrrec de cap de l'oposició des del passat 15 de juny.

Josep Fèlix Ballesteros reapareix per demanar «unitat d'acció política i objectius compartits»

El PSC ha fet públic un vídeo de l'exbatlle gravat al seu domicili

Josep Fèlix Ballesteros, alcalde socialista de la ciutat de Tarragona durant 12 anys, de l'any 2007 al 2019, ha fet les primeres  declaracions públiques sobre la crisi del coronavirus d'ençà de l'inici de l'emergència sanitària. Ballesteros, que ha mantingut un perfil molt baix públicament, cedint el protagonisme a figures emergents del seu grup, com Sandra Ramos, ha penjat un vídeo al seu perfil de la xarxa social de Twitter.

L'exbatlle, aprofitant l'aplaudiment col·lectiu als sanitaris de les vuit del vespre, ha fet una  crida «a remar tots en la mateixa direcció, cal remar tots  junts». Ballesteros ha assegurat que «cal fixar-nos en els professionals, en els sanitaris, en els treballadors de la neteja i en la nostra Guàrdia Urbana». «Cal entendre, a la política, que ara toca unitat d'acció, objectius compartits i poques diferències» ha reblat Josep Fèlix Ballesteros. El missatge de l'exalcalde tarragoní ha arribat unes hores abans d'unes declaracions molt semblants del primer secretari dels socialistes catalans, Miquel  Iceta.