Logo Catalunya Diari
Logo Catalunya Diari
Logo Instagram CatalunyaDiari
Logo Messenger
Imatge d'una mà agafant unes claus

Un banc desafia el BBVA i CaixaBank amb habitatges a la venda a partir de 5.000€

És una bona oportunitat per invertir en habitatge

Adquirir un habitatge en propietat s'ha convertit en una cosa tan complicada que sempre estem pendents de les noves ofertes. Si ja heu fet una ullada per les que tenen alguns bancs, també heu de veure les que ofereix el portal Kutxabank.

Hi podràs trobar una gran varietat d'immobles amb preus que van dels 5.000. Si busques alguna cosa per entrar a viure o per invertir, també hi ha pisos que superen els 100.000 euros.

A més, es troben per diverses províncies de tot Espanya. Tot i això, la majoria dels immobles més econòmics estan concentrats a Còrdova, Almeria o Jaén. Es tracta d'una bona oportunitat per invertir a la comunitat d'Andalusia.

Aquest és l'habitatge més barat del portal

En total, són 1.191 els habitatges que podràs trobar dins el portal immobiliari Kutxabank. Tot i que l'oferta s'estén per una gran quantitat de ciutats espanyoles, la més econòmica que podem trobar al portal se situa a Jaén.

Edifici de pisos
A Jaén trobaràs un habitatge econòmic per 5.000 euros | Getty Images

Amb un preu de tan sols 5.000 euros, es tracta d'un habitatge que s'ubica a la localitat de Cañada de Morales. Compte amb 99 m2 i es distribueix en tres habitacions i un bany.

A més a més, és un xalet adossat de tres plantes que necessitaria una reforma. Tot i això, pot ser una gran opció si el que busques és invertir accedint a l'habitatge per pocs diners.

A Còrdova també hi ha bones opcions

Continuem a Andalusia per veure el següent habitatge econòmic que podem trobar a Kutxabank. En concret, ens hem de traslladar a la província de Còrdova i aquí trobem un econòmic habitatge que es ven per només 14.500 euros.

En aquest cas, parlem d'una casa adossada que compta amb dues plantes i se situa a Baena. Amb 63 m2, es distribueix a més a més en dues habitacions i un bany. Novament, una oportunitat per reformar i invertir en una zona tranquil·la.

Almeria, una altra bona oportunitat d'inversió

Un altre dels habitatges més econòmics que podem trobar al portal Kutxabank està ubicat a Almeria. En aquesta localització, la casa més barata es ven per només 20.570 euros.

Ubicada a la localitat d'Olula del Río, compta amb 109 m2 que es distribueixen en tres habitacions i un bany. De nou, és un xalet adossat amb dues plantes sobre rasant.

A més, compta amb una increïble il·luminació natural, tot i que necessita una reforma integral per entrar a viure.

Així podeu veure els pisos que té el Banc d'Espanya

En cas que t'interessi adquirir algun d'aquests habitatges o comprovar pel teu compte quines altres propietats hi ha a la venda, fer-ho és fàcil. Només heu d'accedir al portal immobiliari Kutxabank i triar la que s'adapti al vostre gust.

Per fer-ho, entra al catàleg complet a través de la seva pàgina principal. Després, pots fer ús del cercador per veure quines opcions hi ha disponibles per comprar o llogar.

Foto d'un bloc de pisos.
Al cercador de Kutxabank podràs triar les teves preferències | Getty Imatges

També podràs determinar el tipus d'immoble que desitges, així com la ubicació. Dins del portal, per descomptat, podràs fer ús d'una gran quantitat de filtres fins a trobar l'immoble que encaixi millor amb les teves necessitats.

Per exemple, podreu determinar els metres quadrats que busqueu, el nombre d'habitacions, així com qualsevol extra que necessiteu. A través del cercador, us apareixeran al catàleg els habitatges que s'adaptin a les vostres preferències.

En aquest punt, és important recordar que aquests 1.191 immobles publicats a Kutxabank procedeixen de bancs. Per aquest motiu, és important actuar amb cap i tenir a la vostra disposició l'opinió dels experts abans d'actuar. Si busques invertir, aquesta pot ser la teva oportunitat.