Muntatge amb un caixer automàtic i una cartera amb bitllets d'euro de fons i una mà agafant un iPhone

El banc espanyol que regala un iPhone 14 malgrat no tenir-hi un compte obert

Descobreix els senzills passos per emportar-te un iPhone 14

Notícia d'impacte la que ha comunicat als seus clients, i especialment als que no ho són, el banc en línia del Banc Santander. Ens referim a l'entitat coneguda com a Openbank, que ha deixat sense paraules els seus seguidors en començar una promoció que ha publicat fa dies a les seves xarxes socials.

Molts espanyols sempre han desitjat posseir un dels telèfons que ha estat més de moda a l'última dècada. I no és cap altre que el telèfon de la companyia Apple, el tan cobejat iPhone.

La veritat és que el preu és molt elevat i difícil d'assumir per a milions d'espanyols. Tanmateix, en aquesta ocasió han tingut la sort que Openbank hagi tirat la casa per la finestra. Així, ha tingut la idea de fer un sorteig d'un iPhone 14 Pro de 256 GB.

Openbank sorteja un iPhone 14 Pro i deixa tothom sense paraules

I tu mateix hi pots participar si compleixes unes condicions molt bàsiques. Estem parlant que entre les condicions no s'hi inclou ser client d'Openbank. No has de domiciliar nòmines ni res similar com passa en un altre tipus de promocions de bancs espanyols.

Exterior d´una oficina d´Openbank del grup Santander a Barcelona
Openbank posa en marxa un sorteig espectacular. | Lofor

Aquesta rellevant estratègia comercial no només té com a objectiu premiar els clients actuals, sinó que els clients s'acostin al banc en línia del Santander. I és que pots participar en el sorteig de l'iPhone 14 sense tenir cap mena de relació amb el banc esmentat. Cal ressenyar que aquesta promoció s'ha publicat a través de Twitter. Alhora, cal saber que has de seguir en aquesta xarxa social l'entitat bancària per accedir a la promoció.

La promoció s'acaba el 2 d'agost

Openbank ha deixat clares les seves condicions a través de diverses respostes a Twitter. Ho ha fet perquè ningú no es perdi aquesta oportunitat d'aconseguir un preat telèfon com l'iPhone 14.

És, sens dubte, una promoció que no deixa gaires dubtes i és molt fàcil de complir. Amb només una sèrie de passos, pots tenir l'oportunitat de guanyar aquest magnífic 'smartphone' en un sorteig que es durà a terme el 3 d'agost. Hem d'assenyalar que la campanya d'aquest sorteig va començar el darrer dimecres 19 de juliol i finalitzarà dimecres 2 d'agost.

És una bona manera de cridar l'atenció per part del banc en línia del Santander. A aquest tuit, que ha tingut un gran seguiment a les xarxes socials, s'indica el premi que se sorteja. Un sorteig que segurament molts ja estan esperant per veure si la sort cau del seu costat.

«Un estiu no és el mateix sense unes bones fotos que ho recordin! O un reel etiquetant-nos, qui sap. Per això, sortegem un iPhone 14 PRO, 256 GB», diu el text. Un tuit que ha rebut més de 1.000 'm'agrada' i 900 retuits en poc més d'una setmana.

Només has d'esmentar un amic i seguir Openbank a Twitter

Seguidament, Openbank exposa unes instruccions fàcils que seran les úniques condicions que s'hauran de complir a l'hora de participar-hi. Esmentar un amic i que tots dos segueixin el compte de Twitter d'Openbank serà més que suficient per entrar al sorteig d'aquesta entitat bancària.

Un banc que ha sorprès els seus clients i també aquells que no ho són amb un sorteig d'un telèfon tan reconegut i valuós com és l'iPhone. Això sí, també han volgut explicar des de l'entitat bancària que en aquesta promoció només hi poden participar persones que resideixen al nostre país.

Logo de WhatsAppNOVETAT WHATSAPP: Clica aquí per rebre GRATIS i en EXCLUSIVA les notícies més destacades de CATALUNYA al WhatsApp!