Logo Catalunya Diari
Logo Catalunya Diari
Logo Instagram CatalunyaDiari
Logo Messenger
Muntatge d'una guardiola de porquet i una rodona amb bitllets d'euro

El banc amb oficines per tot Espanya que et regala fins a 3.600 € si tens estalvis

Aquest banc ofereix un dipòsit a termini fix ideal per als que vulguin invertir els estalvis

Hi ha un banc, amb presència a Espanya, que es presenta molt ambiciós amb vista al tram final del 2023. Sí, ja que arriba a oferir una rendibilitat de fins a 3.600 euros als clients que tinguin una sèrie d'estalvis.

I és que, generalment, quan tenim uns diners estalviats no sabem molt bé què fer amb ells ni on invertir-los. Per això, la pitjor decisió que es pot adoptar és deixar-lo quiet al compte, ja que el benefici serà nul.

Llavors, l'opció més segura arriba a través dels dipòsits a termini fix, els quals, avui dia, la major part de les entitats disposen de propostes molt atractives. Això sí, els grans bancs encara es resisteixen a remunerar-los com caldrien.

L'oferta de les companyies financeres no s'hi atura i també posen sobre la taula altres opcions a valorar. És el cas de les accions o els fons d'inversió. En general, les rendibilitats solen ser superiors, tot i que encara no han aconseguit calar del tot entre la població.

Muntatge d´un fons de feixos variats de bitllets d´euro i una noia sorpresa amb la boca oberta
Les rendibilitats dels fons d'inversió solen ser superiors | Getty Images, Viktor Gladkov

I és possible que el motiu que expliqui això sigui el risc que amaguin aquests productes, perquè la majoria d'estalviadors es decanten per les opcions més segures, que no impliquin cap mena de perill per als seus comptes.

Així que, una de les propostes a tenir en compte arriba de la mà de Deutsche Bank. És cert que possiblement al mercat es trobin ofertes més interessants, però no s'hauria de deixar de banda aquesta alternativa. Per això, posen sobre la taula un 'regal' de fins a 3.600 euros en concepte d'interessos.

Quines són les condicions del dipòsit a termini fix de Deutsche Bank

Deutsche Bank planteja un dipòsit a 24 mesos, amb una rendibilitat de l'1,80% TAE. Pel que fa a la liquidació dels interessos, caldrà esperar fins a la data de venciment. Per tant, els diners que s'obtinguin amb la remuneració trigaran a arribar al nostre compte un parell d'anys.

Pel que fa a les condicions, estableixen com a límit mínim d'inversió 3.000 euros. Per la seva banda, el sostre màxim queda fixat als 100.000 euros. Amb aquestes dades hi ha la possibilitat de recórrer al simulador de dipòsits del Banc d'Espanya.

I és que, a través d'aquesta plataforma podrem conèixer els guanys que s'obtindrien amb els nostres estalvis. Només caldria afegir el capital a invertir i els interessos que ofereix l'entitat, expliquen al portal Cronista.com.

Si s'introdueix la taxa d'interès i els diners màxims permesos, que són 100.000 euros, la quantitat que s'ha de percebre al venciment serà de 3.600 euros. Per tant, pot resultar molt atractiu per a aquells que disposin d'una certa quantitat i no tinguin gaire clar on invertir-la.

Exterior d´una oficina de Deutsche Bank
Consulta el que ofereix Deutsche Bank | Europa Press

Òbviament, per obtenir aquest rendiment cal tenir un ampli capital. A més, no tothom es pot permetre prescindir d'una xifra massa elevada durant dos anys. Sempre pot passar algun tipus de contratemps que ens obligui a cancel·lar el producte financer.

Logo de WhatsAppNOVETAT WHATSAPP: Clica aquí per rebre GRATIS i en EXCLUSIVA les notícies més destacades de CATALUNYA al WhatsApp!

Els comptes d'estalvi davant del termini fix

En cas que el dipòsit a termini fix no acabi de convèncer-te, els bancs també disposen de comptes d'estalvi. Aquests permeten que els clients cobrin interessos variables per ingressar els seus dipòsits i, de vegades, no sol·liciten vinculacions.

Entre les opcions plantejades hi ha el Compte Online del Banc Sabadell que no cobra comissions de manteniment ni tampoc no obliguen a una permanència. A canvi brinden una remuneració del 2,5% TAE durant dotze mesos a saldos de fins a 30.000 euros.

L'entitat també regala 200 euros per la domiciliació de la nòmina i torna el 3% de les compres fetes amb targetes de crèdit. Una altra de les propostes a valorar és el Compte Flexible de Revolut, que ofereixen un 3,7% de Taxa Interna de Retorn (TIR).