Banc Sabadell

El Banc Sabadell sorprèn els seus clients amb 2 regals de benvinguda

El banc s'uneix a altres entitats i llança una promoció exclusiva

Des de sempre, els bancs sempre intenten sorprendre els nous clients i atreure'ls amb promocions i novetats exclusives. Ara, i des de fa uns mesos, són moltes les entitats que ofereixen grans regals per obrir-se un compte.

Com més atractives o més rendibilitat es pot treure de totes aquestes ofertes, més grans són les probabilitats que els clients potencials s'animin a obrir un compte en una entitat bancària determinada.

En aquest sentit, des del Banc Sabadell han volgut unir-se a altres entitats i oferir regals amb l'objectiu d'aconseguir que els nous clients domiciliïn la nòmina o la pensió a l'entitat. Si encara no els coneixes, és el moment de fer-ho.

L'oferta de Banc Sabadell s'adreça a clients nous

Banc Sabadell és un dels bancs més importants del nostre país. A causa de les circumstàncies que estem vivint, ha llançat les seves pròpies estratègies per poder rebre nous clients.

Banc Sabadell
El Banc Sabadell intenta captar a nous clients | Europa Press

Això és el mateix que han fet altres entitats, com CaixaBank, que ofereix fins i tot objectes de valor com a televisors de diferents característiques. En aquest cas, la de Sabadell és una oferta destinada a futurs clients que cerquin on domiciliar la seva nòmina amb beneficis.

És així l'oferta lliure de comissions de Banc Sabadell

L'oferta de Banc Sabadell es basa a obrir un compte en línia sense comissions per obertura ni tampoc de permanència. El lema de l'entitat, en aquest cas, és: «Obre't la compta amb tot».

La promoció inclou, alhora, una targeta de dèbit a cost zero, sense comissions d'emissió ni de manteniment. D'altra banda, tampoc no té condicions. És a dir, no cal portar la nòmina, rebuts, ni altres productes vinculats. Així mateix, no té permanència.

Una promoció exclusiva

La promoció amb la qual el  Banc Sabadell pretén que els futurs clients s'obrin aquest compte és que et pots emportar un 2% TAE durant 12 mesos si el saldo és d'un màxim de 30.000 euros.

A més, el client podrà aconseguir 175 euros en efectiu per domiciliar la seva nòmina, pensió o si rep ingressos recurrents al Compte Online Sabadell. Per tot això, comporta una de les opcions actuals més interessants.

Fins quan dura aquesta promoció especial

Aquesta oferta de Banc Sabadell estarà disponible fins al proper 28 de febrer. Tot i això, cal tenir en compte que té algunes condicions. Per aconseguir els 175 euros addicionals sí que cal comptar amb un ingrés recurrent.

És a dir, el rebut de dos ingressos dins dels 3 mesos següents al mes d'alta del compte. Aquests ingressos s'han de succeir en dos mesos diferents i han de ser iguals o superiors a 700 euros cadascun.

Foto d'uns bitllets de cinquanta euros sortint d'un caixer.
Els interessats poden accedir a aquesta promoció fins el 28 de febrer | Getty Images

Una altra nova iniciativa de Banc Sabadell

El Banc Sabadell regala diners en efectiu perquè sap la importància que té com a mitjà de pagament. De fet, continua sent el mitjà de pagament més utilitzat al nostre país, fins i tot amb la important disminució que va patir el 2022. Per tot això, tant Sabadell com altres entitats, com BBVA, s'han unit a una iniciativa que també és d'allò més interessant.

La banca s'uneix a Correus

Des del sector bancari van començar l'any passat a treballar en un conveni amb Correus amb l'objectiu d'apropar els diners en efectiu a les zones rurals de difícil accés. Tot i que han passat més de 6 mesos, només BBVA i Sabadell s'han unit a la iniciativa.

Com funciona aquest nou servei

Gràcies a l'acord de col·laboració, Correus posa a disposició de les entitats 2.400 oficines i 6.000 carters rurals. Aquest servei consisteix que el ciutadà sol·licita l'efectiu a través de Correus i el carter, a través d'un dispositiu electrònic, l'hi acostarà a casa.

El mateix procediment es durà a terme si l'interessat desitja ingressar diners. En cas que al municipi hi hagi oficina de Correus, el ciutadà hi podrà acudir i dur a terme el tràmit tant de retirada com d'ingrés d'efectiu.

      Imatge del logotip de WhatsApp     NOVETAT WHATSAPP: Clica aquí per rebre GRATIS i en EXCLUSIVA les notícies més destacades de CATALUNYA al WhatsApp!