Logo Catalunya Diari
Logo Catalunya Diari
Logo Instagram
Logo Whatsapp
Una dona sorpresa davant d'una sucursal del banc Santander amb cartells publicitaris a les finestres.

Banco Santander tenia guardada la millor notícia per als seus clients de Madrid: 139.000 €

El Banco Santander ha llançat una iniciativa que els clients, que busquen comprar-se una casa a Madrid, celebren

Si sou client del Banco Santander i busqueu una oportunitat immobiliària a Madrid, prepareu-vos per rebre la millor notícia del mes. El banc ha llançat una iniciativa que podria canviar la teva perspectiva sobre la compra d'un habitatge a la capital espanyola. En total, el Banco Santander necessita vendre 44 pisos d'obra nova a Madrid, i hi ha una oferta especial que no et voldràs perdre.

El Banco Santander ven 44 pisos a Madrid

Els pisos en qüestió estan ubicats a diverses zones de Madrid, totes elles convenientment situades a menys de 15 minuts dels principals serveis i àrees d'interès de la ciutat. Aquesta ubicació estratègica ofereix als compradors comoditat i accessibilitat, ideal per als que busquen una residència al cor de la capital. Els edificis que allotgen aquests pisos estan a barris clau com Chamartín, Centro i Argüelles, cobrint una àmplia gamma de preferències urbanes.

Dona sostenint una moneda i un bitllet davant d'una sucursal del banc Santander.
Els pisos en qüestió estan ubicats a diverses zones de Madrid, totes elles convenientment situades a menys de 15 minuts dels principals serveis | Google Maps, Lais Schulz, catalunyadiari.com

El Banco Santander ha decidit posar en venda aquests 44 pisos com a part de la seva estratègia per ajustar la seva cartera d'actius i reduir el volum de propietats al balanç. Aquests immobles formen part d'una cartera adquirida pel Banco Santander en diferents operacions, i ara busquen optimitzar els seus actius per millorar la seva posició financera i operativa.

La venda d'aquests pisos segueix la tendència dels bancs d'alliberar espai als balanços per centrar-se en altres àrees de negoci. Això vol dir que hi ha una finestra d'oportunitat per als compradors que busquen adquirir propietats en un entorn competitiu.

Avantatges per als clients del Banco Santander

Per als clients del Banco Santander, aquesta venda representa una oportunitat única per diverses raons:

  • Descomptes i preus atractius. Els pisos estan disponibles a preus molt competitius, alguns fins i tot des de 18.000 euros. Això és perquè el banc està motivat a vendre ràpidament, oferint preus que podrien ser més baixos que els del mercat actual.
  • Condicions especials de finançament. Els clients del Banco Santander poden beneficiar-se de condicions de finançament preferencials en adquirir aquests pisos. Això inclou taxes d'interès reduïdes i condicions de préstec més flexibles, el que fa que la compra sigui més assequible i atractiva.
Façana d'una sucursal del banc Santander amb un caixer automàtic i un cartell promocional del compte 1|2|3.
Per als clients del Banco Santander, aquesta venda representa una oportunitat única | Google Maps
  • Propietats d'obra nova. Els pisos són d'obra nova, cosa que significa que estan en condicions excel·lents i compleixen amb les normatives més recents en termes de construcció i eficiència energètica. Això assegura que els compradors adquireixin habitatges moderns i ben mantinguts.
  • Ubicació estratègica. Aquests pisos, en àrees d'alta demanda i amb fàcil accés a serveis, n'augmenten el valor i l'atractiu. Els clients podran gaudir de la comoditat de viure a prop de tot allò que Madrid té per oferir.
  • Oportunitats d'inversió. Per a aquells interessats en el mercat immobiliari, aquesta és una magnífica oportunitat per invertir en propietats que, per la seva ubicació i preu, poden oferir un retorn significatiu a llarg termini.

En resum, el Banco Santander ha llançat una oferta que no només beneficia els compradors interessats a adquirir un habitatge a Madrid, sinó que també optimitza la seva cartera d'actius. Si considereu comprar una propietat, aquesta és l'oportunitat perfecta amb condicions excepcionals en una de les ciutats més vibrants d'Europa. No deixis passar aquesta oportunitat i contacta amb el Banco Santander per a més detalls sobre com pots aprofitar aquesta oferta.