Primer pla del logo exterior de Banc Santander

Banc Santander ven cases des de 31.500 €: oportunitats d'estiu a tot Espanya

L´entitat ofereix cases plenes d´encant a preus imbatibles

El mercat de l'habitatge és al punt de mira. L'alça dels preus i la pèrdua de poder adquisitiu dels ciutadans han format la situació perfecta perquè comprar un immoble sigui cada cop més complicat.

A això, a més, se li uneix la pujada dels tipus d'interès que ha dut a terme el Banc Central Europeu els últims mesos. És una mesura que encareix les hipoteques variables i que fan encara més difícil, si és possible, que la compra es produeixi.

En aquest sentit, destaca l'oferta de Banc Santander. L'entitat ha tret a la venda 172 cases a través del portal immobiliari Diglo i tenen descomptes. A més, els seus preus parteixen dels 31.500 euros, cosa que es pot convertir en una gran oportunitat.

Avantatges d'adquirir un habitatge de banc

Són diversos els avantatges de pensar a adquirir un habitatge d'un banc. Aquests preus són una oportunitat perquè aquells que tinguin estalvis no s'hagin d'endeutar a través d'un préstec hipotecari.

Així mateix, també és un avantatge per als que no tenen diners estalviats, ja que podran aconseguir una hipoteca de forma més senzilla. D'altra banda, com que són habitatges de Banc Santander, l'entitat ofereix millors condicions de finançament que en altres casos.

Logo de WhatsAppNOVETAT WHATSAPP: Clica aquí per rebre GRATIS i en EXCLUSIVA les notícies més destacades de CATALUNYA al WhatsApp!

Immobles de Banc Santander a preus d'oportunitat

Molts són els habitatges que Banc Santander ha posat a la venda a través del portal Diglo. Entre aquestes veuràs que els preus depenen de l'estat dels immobles. A la web NoticiasTrabajo han dut a terme una selecció de 5 habitatges amb moltes possibilitats.

Muntatge amb una imatge d'una parella subjectant unes claus i una casa de joguina sobre un contracte hipotecari
Els bancs ofereixen millors condicions per vendre els habitatges de la seva propietat | 89Stocker, Gpoint Studio

1. Casa a Requena, València, per 58.900 euros

A Requena, València, trobaràs una casa amb terreny per 58.900 euros, amb 355 metres quadrats i que es distribueix sobre un magatzem. La planta baixa es pot utilitzar com a traster, pàrquing o sala de reunions.Així mateix, també té un pati descobert. Ja a la zona superior, la casa compta amb tres dormitoris, un bany, una cuina i un saló.

2. Casa a Nacimiento, Almeria, per 31.500 euros

A Nacimiento, municipi d'Almeria, es pot trobar una casa per només 31.500 euros. Necessita una reforma integral, però té diverses possibilitats gràcies a l'encant que té de casa de poble.

A més, es pot convertir en un espai ideal per gaudir del cap de setmana, com a segona residència, però també com a habitatge habitual. D'altra banda, es pot fer servir fins i tot com a casa rural i llogar-la.

3. Casa a Puertollano, Ciudad Real, per 35.150 euros

A Puertollano, Ciudad Real, hi ha una casa per tan sols 35.150 euros que compta amb un descompte del 40%. Es tracta d'un habitatge distribuït en dues plantes i serà una gran oportunitat si busques crear una llar a la teva mida. Després de la reforma, podràs obtenir un immoble on viuràs de forma còmoda, ja que es troba en una ubicació que compta amb tots els serveis al voltant.

4. Casa a Buendía, Conca, per 47.500 euros

A Buendía, Conca, Banc Santander ofereix per 47.500 euros un xalet adossat de 142 metres quadrats. Es distribueix en 3 dormitoris, dos banys, un saló-menjador i una cuina independent.

També compta amb pati davanter i del darrere, així com una àrea que es pot utilitzar com un despatx, gimnàs o zona de jocs. Aquesta, a més, es troba en bon estat, tan sols necessita que s'hi arreglin alguns petits detalls.

Muntatge amb l´exterior d´uns pisos i un cercle amb diversos bitllets d´euro
Els habitatges amb descompte de Banc Santander estan repartits per tota Espanya | Pexels

5. Casa a Albanchez, Almeria, per 54.900 euros

A Albanchez, també a Almeria, l'entitat ofereix una casa de poble de més de 160 metres quadrats per 54.900 euros. Necessita algunes reformes, però després es convertirà en un habitatge ideal per als caps de setmana.

Compta amb diversos elements carregats d'encant, com les golfes, les bigues de fusta o la xemeneia, que la poden convertir en la casa rural perfecta si busques una casa clàssica de caràcter rural.