Imatge primer pla de Marc Ribas a 'Joc de Cartes d'Estiu' T7X03

'Joc de Cartes' i Marc Ribas fan emprenyar l'audiència amb una convidada sorpresa

Una convidada especial posa els plats del restaurant en segon pla

Aquest dimecres, 9 d'agost, el 'Joc de Cartes' es va desplaçar a la vora de la Noguera Pallaresa per descobrir quin era el millor restaurant de la zona. Allà, Marc Ribas va conèixer als propietaris del restaurant 'L'Alosa', 'Lo Racó del Pont' i 'Cal Jou'.

Si comparem el capítol amb l'anterior al Cap de Creus, la competició va ser bastant amistosa. Almenys pel que fa a l'hora de menjar, ja que la troca es va girar en el moment de la valoració final.

Tots els comentaris positius, que s'havien dit durant el sopar, ràpidament, van evolucionar cap a unes crítiques que alguns concursants no es van prendre gens bé.

Logo de WhatsAppNOVETAT WHATSAPP: Clica aquí per rebre GRATIS i en EXCLUSIVA les notícies més destacades de CATALUNYA al WhatsApp!

El ball de la mosca

Val a dir que, a part del menjar exquisit i els punyals per l'esquena finals, durant l'episodi, hi va haver una convidada especial que no va passar desapercebuda. 

I és que, mentre el xef i els concursants gaudien del seu dinar a 'Cal Jou', una mosca  va aparèixer i va prendre el protagonisme als plats. Marc Ribas, fart de la seva presència va animar als convidats que l'espantessin, movent tots els braços de forma esbojarrada.

L'"estratègia" del xef català per empaitar la mosca va ser un fracàs total, però almenys es van poder deslliurar de la molesta mosca durant uns minuts. 

L'audiència molesta

Aquesta petita escena va fer riure als espectadors, però d'altres s'han queixat perquè Marc Ribas no parava quiet, però, és clar, aquesta és la reacció normal que tenim quan una mosca està a prop del nostre menjar.

Metal i "coti x coti"

Tret d'això, els espectadors van gaudir dels dinars amb una especial menció a la banda sonora  de la nit. Mentre visitaven 'Lo Racó del Pont', una música de heavy metal sonava de fons en honor al Miguel, el cuiner, que prèviament havia estat cantant en una banda d'aquest estil.

Imarge de Miguel (Esquerra) i Inma (Dreta), propietaris de 'Lo Racó del Pont' amb riu de fons a 'Joc de Cartes Estiu' TV3. T7X03
L'Inma va posar-los al corrent amb el salseig del poble. | TV3

La xafarderia de poble també va ser un punt fort de la nit. L'Inma va explicar que a vegades se'n fa càrrec dels fills del seu ex, que ha tingut amb una altra parella, la qual té 40 anys, la mateixa edat que la filla que tots dos tenen en comú.

«És un poble petit i ens trobarem. És molt millor portar-te bé amb la teva exparella que no portar-t'hi», explicava la propietària de 'Lo Racó del Pont'. Tot plegat un drama de telenovel·la a què tot "radiopatio" està al corrent.

Punyals per l'esquena

El moment de la veritat va arribar a les valoracions finals. Els dards van començar a venir de totes bandes i les crítiques van ser molt dures. Els espectadors, però, s'han queixat perquè semblava que les valoracions les feien més per  qüestió de gustos  que no pas per qüestió de qualitat.

Imatge de tots els concursants de 'Joc de Cartes Estiu' de TV3 de la T7X03
Alguns concursants van protestar arran de les valoracions. | TV3

Finalment,  'Lo Racó del Pont' es va endur el títol del millor restaurant a la vora de la Noguera Pallaresa, amb un 7,6, seguit de 'L'Alosa' amb un 6,9 i finalment 'Cal Jou' amb un 6,1.

Cal remarcar que dels tres restaurants, només el del David i l'Esther, de 'L'Alosa', s'havien dedicat al sector hostaler durant  34 anys.  La resta, no havien estat formats professionalment en el sector.