Imatge primer pla de Marc Ribas serio

L'audiència, indignada després del que ha passat al 'Joc de Cartes' de TV3: «On són?»

Les xarxes socials s'han omplert amb comentaris negatius a causa de la decisió de l'equip del programa

Aquest dimecres, el 'Joc de cartes estiu' de TV3 buscava el millor restaurant de Cap de Creus i Marc Ribas ha entrat a les cuines de tres restaurants d'estils molt diferents. 

En el capítol hi ha hagut moltes crítiques i errors que han fet una bona repassada als restaurants i als seus propietaris. Ara bé, una de les coses més comentades ha estat la decisió que ha pres l'equip del programa a l'hora de preparar el muntatge final. 

Imatge de Marc Ribas a 'Joc de cartes estiu'
El xef va anar en busca del millor restaurant de Cap de Creus | TV3

La falta de les postres

Els espectadors de 'Joc de cartes estiu' estaven veient al xef Ribas i a la resta de concursants quan es van adonar que alguna cosa no quadrava: i les postres? Per alguna raó, el tercer i últim plat de  l'Espai Gastronòmic Ona, el primer restaurant a ser puntuat, no ha aparegut a l'emissió.

Marc Ribas salta a la defensa

Un fet que molts usuaris han notat i ràpidament han omplert Twitter de  comentaris negatius per aquest tema.

Marc Ribas ha acabat defenent-se en un directe en el seu perfil d'Instagram assegurant que «sí que es va gravar la part en què menjàvem les postres, però el programa havia quedat molt llarg i hi havia molt de contingut. Havíem de retallar d'alguna banda i vam considerar que millor retallar d'aquí que d'un altre moment».

Bé, ara queda ben clar que la falta de les postres no ha sigut un error de muntatge sinó que ha estat meditat amb tot l'equip perquè el programa havia quedat massa llarg. Però aquest petit "arreglo" no treu el fet que els espectadors s'hagin quedat amb les ganes de veure les postres de l'Espai Gastronòmic de l'Ona.

Logo de WhatsAppNOVETAT WHATSAPP: Clica aquí per rebre GRATIS i en EXCLUSIVA les notícies més destacades de CATALUNYA al WhatsApp!

El sorprenent pop

Un dels moments més divertits del dinar ha sigut quan van servir un  plat de carpaccio de pop amb tòfona de la qual sortia molt de fum. El cuiner Marc Ribas no es va contenir de comentar-ho: «Ui sembla que estiguis a Jamaica ara. Fa viatjar, oi tant», va dir abans de posar-se a cantar.

Tot plegat, el restaurant va endur-se una nota final de  7,2 sobre 10. La cuina va ser el punt més fort, amb un 8,5, seguit del servei amb un 7,5 de mitjana i finalment el menjar i el preu que es van quedar amb 6,5 punts.