Logo Catalunya Diari
Logo Catalunya Diari
Logo Instagram CatalunyaDiari
Logo Messenger
Muntatge amb una dona introduint la targeta de crèdit en un caixer automàtic i un cercle amb una mà agafant diversos bitllets d'euro

El banc que ha tret les comissions per a gairebé tots els seus clients el 2024

Aquest 2024 comença amb una gran notícia sobre les comissions per a milers de clients d'un dels bancs més coneguts del país

Des d'aquest mateix 1 de gener de 2024, el Govern ha prohibit als bancs cobrar comissions tant als més grans de 65 anys com a les persones amb discapacitat per retirar diners de les finestretes.

D'altra banda, són diversos els bancs que bonifiquen aquestes comissions a aquells clients que en domicilien la nòmina o la pensió. També als que tenen domiciliats els rebuts. D'aquesta manera, intenten atreure nous usuaris.

Kutxabank elimina les comissions per al 80% dels clients

Els bancs en línia han sabut fer-se un lloc important oferint productes sense comissions. Això ha fet que els grans bancs també revisin la seva estratègia i, en molts casos, han comprovat que les comissions no els deixen créixer.

Amb l'objectiu d'atreure nous usuaris, un dels bancs més coneguts s'hi ha sumat a aquesta lluita. Es tracta de Kutxabank, que ja les retirarà a més d'un milió dels seus clients, cosa que es tradueix en un percentatge del 80%.

La mesura entrarà en vigor el 15 de gener

Aquesta nova aposta de Kutxabank amb les comissions entrarà en vigor a partir del pròxim 15 de gener. Després, molts dels seus clients no pagaran cap mena de recàrrec pel manteniment dels seus comptes ni per tenir targetes Visa Dual.

Així mateix, un 80% dels usuaris de Kutxabank tindran l'oportunitat de dur a terme transferències en línia sense cap cost, així com ingressar xecs nacionals de manera gratuïta.

Condicions per evitar les comissions a Kutxabank

Els menors de 30 anys podran aprofitar aquesta nova mesura sense complir cap altre requisit. Tot i això, la resta dels usuaris sí que hauran de complir unes “condicions de vinculació mínima”.

Els que tinguin més de 30 anys hauran de tenir la seva nòmina domiciliada fins als 34. D'altra banda, les persones d'entre 34 i 64 anys es podran estalviar les comissions quan facin cinc compres al trimestre amb qualsevol targeta de Kutxabank.

Les persones més grans de 65 anys, per la seva banda, no pagaran comissions sempre que tinguin la seva pensió domiciliada al banc.