Logo Catalunya Diari
Logo Catalunya Diari
Logo Instagram CatalunyaDiari
Logo whatsapp
Un home aixeca el puça en senyal d'aprovació, amb un fons de bitllets i monedes d'euro, i diversos bitllets de 50 euros al cercle

L'OCU assenyala els bancs que més et recompensen per portar-los la nòmina al maig

Les entitats financeres sempre busquen nous clients i ofereixen promocions cridaneres amb molts avantatges

Els bancs tracten de ser innovadors per cridar l'atenció i captar nous clients. Per això, utilitzen estratègies atractives i premis molt interessants. La competència al sector bancari és màxima i, normalment, els beneficis solen estar supeditats a la domiciliació de la nòmina, la pensió o altres ingressos.

Tot i això, els clients ja existents d'una entitat, normalment, no poden accedir a aquestes recompenses. Hi ha excepcions, com les invitacions a amics on l'emissor i el receptor reben diners per l'obertura d'un nou compte. Però les promocions solen anar dirigides a ciutadans que tenen els diners en un altre banc per intentar que es canviïn.

Així mateix, els bancs requereixen un període mínim de permanència en algunes de les promocions. També exigeixen que es compleixin una sèrie de requisits, com ara la domiciliació ja esmentada o mantenir un saldo mínim al compte. En cas contrari, és probable que les entitats cobrin comissions.

Les entitats financeres, a més, poden canviar les condicions del compte si avisen els clients amb almenys dos mesos d'antelació. Dit això, l'Organització de Consumidors i Usuaris (OCU) ha compartit una llista amb les millors promocions aquest mes de maig.

Compte Online de BBVA

Aquest compte ofereix una promoció interessant sense necessitat de domiciliar la nòmina. El compte i la targeta de dèbit associat són gratuïtes, i pots obtenir fins a 60 euros al mes de devolució en rebuts de llum, gas, telèfon o internet durant un any. Cal portar almenys un rebut, per la qual cosa has de verificar si la teva companyia està a la promoció.

El saldo mitjà del compte no pot baixar dels 400 euros.

Imatge de fons d´una oficina del BBVA i una altra en primer pla d´una dona amb gest de sorpresa
El BBVA ha sido noticia estos últimos días por su intención de absorber el Banco Santander | Europa Press, Getty Images

Compte Online Banc de Santander

Les persones que domiciliïn una nòmina superior a 2.500 euros podran guanyar 400 euros. Si l'import de la nòmina és almenys de 600 euros i inferior a 2.500, el Santander regala 300 euros. L'entitat no cobra comissions en el manteniment del compte ni en la retirada de diners en efectiu.

L'entitat posa a disposició una targeta de crèdit virtual gratuïtament. Si vols obtenir la física, hauràs de pagar 9 euros.

Compte Més DB de Deutsche Bank

Aquest compte no té comissions si mantens una nòmina o pensió d'almenys 2.000 euros. A més, regala 30 euros al mes durant un any per domiciliar una nòmina o pensió, de manera que pots acumular 360 euros addicionals. També ofereix una remuneració del saldo al 2,5% TAE si mantens un saldo entre 10.000 i 100.000 euros.

En avaluar aquestes opcions, és important considerar les teves necessitats i preferències financeres. Si estàs pensant a canviar d'entitat, recorda que podria valdre la pena si trobes una oferta que s'ajusti millor als teus requeriments.