Logo Catalunya Diari
Logo Catalunya Diari
Logo Instagram CatalunyaDiari
Logo Messenger
Muntatge amb una parella de jubilats mirant-se amb cara seriosa i un cercle amb una cartera amb diversos bitllets d'euro

Els bancs que ofereixen fins a 670 euros per domiciliar la teva pensió

Aprofita les promocions bancàries per obtenir fins a 670 euros per domiciliar la teva pensió

En aquests temps de constant canvi econòmic, els bancs busquen formes innovadores d'atreure nous clients, especialment els pensionistes. Una de les estratègies més populars és oferir diners en efectiu als que decideixin domiciliar la seva pensió a les seves entitats.

Domiciliar la pensió implica que el banc rep directament el pagament de jubilació cada mes. Això permet que l'entitat bancària assegura un ingrés constant i, a canvi, molts bancs estan disposats a oferir incentius econòmics molt atractius.

Els bancs tenen interès a captar pensionistes per diverses raons. Els pensionistes acostumen a ser clients estables i amb un ingrés fix assegurat. A més, és probable que aquests clients utilitzin altres serveis bancaris com ara targetes de crèdit, assegurances o préstecs.

Per atraure aquest segment, els bancs estan oferint bonificacions en efectiu que poden arribar fins a 670 euros.

Les promocions dels bancs: de 250 fins a 670 euros

L'oferta per als pensionistes que vulguin domiciliar la pensió a CaixaBank té l'avantatge de no demanar un import mínim d'ingrés. A més, si són nous clients es poden adherir a la campanya actual, i emportar-se fins a 250 euros. Té els mateixos beneficis que en el cas de domiciliar la nòmina, però amb serveis orientats a la gent gran, com ara descomptes en viatges o solucions financeres úniques.

Si us domicilieu per primera vegada la pensió a Cajamar, podeu aconseguir de regal fins a 300 euros. Per a pensions entre fins a 1999,99 euros, la bonificació serà de 100 euros. Les que superin els 2.000 euros rebran 300 euros.

El Banco Santander no té comissions ni condicions i regala 400 euros bruts si la pensió és igual o menor a 2.500 euros i domicilies almenys 2 rebuts. Si la pensió és superior a 600 euros i menor a 2.500, la bonificació serà de 300 euros bruts. S'exigeix una permanència com a client de 24 mesos.

La promoció d'Abanca ofereix fins a 670 euros, 370 euros per la pensió i fins a 300 euros el primer any per a saldos anuals de fins a 15.000 euros amb un 2% TAE. La pensió ha de ser igual o superior a 1.200 euros; si és inferior, entre 800 i 1.200 euros, la bonificació serà de 185 euros. Exigeix una permanència de 24 mesos.

Imatge de fons d'una persona amb bitllets d'euro a la mà i una altra de dues persones grans mirant un ordinador
Amb aquestes promocions els jubilats poden augmentar els ingressos | Getty Images

A més dels diners que regalen, domiciliar la teva pensió en un banc et pot oferir altres beneficis. Per exemple, alguns bancs ofereixen comissions reduïdes, targetes de crèdit sense cost anual o descomptes en assegurances i altres productes financers.

També pots tenir accés a serveis exclusius per a pensionistes, com ara atenció personalitzada i ofertes especials.

Domiciliar la pensió pot ser una excel·lent oportunitat per obtenir un ingrés addicional i gaudir de beneficis bancaris. Els bancs estan disposats a regalar fins a 670 euros als pensionistes que triïn les seves entitats per rebre els pagaments de jubilació.

Recordeu sempre llegir la lletra petita i assegurar-vos que enteneu totes les condicions abans de prendre una decisió. Amb una mica de recerca i planificació, podeu maximitzar els beneficis de domiciliar la vostra pensió i aprofitar al màxim aquestes ofertes.

Així que no esperis més, investiga les opcions disponibles i escull la que millor s'adapti a les teves necessitats. Aprofiteu els diners que els bancs estan regalant només per domiciliar la vostra pensió!