Logo Catalunya Diari
Logo Catalunya Diari
Logo Instagram CatalunyaDiari
Logo Messenger
Carles Puigdemont, a Brussel·les

La sorpresa amb la qual ha despertat aquest matí Puigdemont a Waterloo

La Casa de la República ha despertat a primera hora d’aquest diumenge, 1 de desembre, amb la bandera hissada de Papua Occidental.

Carles Puigdemont, a Brussel·les
Carles Puigdemont ha despertat aquest matí amb la bandera de Papua Occidental hissada a la Casa de la República | Catalunya Diari

El Consell per la República Catalana s’ha solidaritzat aquest matí amb Papua Occidental. La Casa de la República ha despertat a primera hora d’aquest diumenge, 1 de desembre, amb la bandera hissada de Papua Occidental.

? T'interessa aquesta notícia? Ara pots rebre aquesta i moltes més gratis al teu mòbil fent clic aquí

«Hem hissat la bandera estelada de Papua Occidental per expressar la solidaritat dels catalans amb la lluita per la llibertat i la independència del poble de Papú ocupat per Indonèsia», han piulat.

L’acte, així mateix, ha servit també per homenatjar un territori que l’1 de desembre de 1961 celebrava que es podria independitzar d’Holanda l’any després. Tot i això, el destí tenia reservat un cru revés per al poble papú, que va veure com  l’any 1963 Indonèsia tirava pel dret i ocupava el seu territori. L’independentisme, però, ha volgut ara tenir un gest amb el poble de Papua amb un sentit homenatge en hissar la seva bandera.

També et pot interessar...