El Paradiso

Un bar de Barcelona, premiat per servir els millors còctels d'Espanya

'El Paradiso' ha guanyat el premi de Millor Bar de Còctels d'Espanya als Coaster Awards

Un bar de Barcelona, 'El Paradiso', és el Millor Bar de Còctels d'Espanya i no perquè ho digui qualsevol, sinó perquè així ho demostren els Coaster Awards, el certamen de cocteleria més prestigiós del món. Però no ha estat una sorpresa, ja que 'El Paradiso' forma part del Grup Confiteria que compta amb locals com Pastrami Bar, Dr. Stravinsky i El Maravillas, bars de còctels amb molt bona fama.

Una altra cocteleria del mateix grup que 'El Paradiso' va guanyar com a Millor Bar de Còctels el 2018

L'edició ibèrica dels Coaster Awards han premiat 'El Paradiso' amb el reconeixement de  Millor Bar de Còctels, que el 2018 van atorgar a 'Dr. Stravinsky'. A més, darrere la barra d''El Paradiso' hi trobem a Borja Goikoetxea, que aquest mateix any ha estat reconegut com a millor Bartender d'Espanya, és a dir, un dels millors experts en cocteleria del país.

L'Ideal Cocktail Bar
L'Ideal Cocktail Bar ha estat premiat amb el Reconeixement a la Trajectòria Professional | idealcocktailbar.com

També ha obtingut un premi un altre bar de Barcelona,  l''Ideal Cocktail Bar', amb el Reconeixement a la Trajectòria Professional a José María Gotarda. L'Ideal va ser fundat el 1931 per l'avi de Gotarda, que va ser un dels pioners de la cocteleria a Espanya.

Altres premis han estat per 'El Niño Perdido', a Valladolid, amb el Premi a la Millor Carta i a l''Hotel Emperador' de Madrid pel guardó a Millor Cocteleria d'Hotel.

També et pot interessar...