Un bar barceloní reparteix gairebé 1 milió d'euros de la Grossa de Cap d'Any

El Bar La Musclera ha venut 15 sèries del número 22.418 als seus clients habituals

El Bar la Musclera de Sant Cugat del Vallès, al Vallès Occidental, ha repartit 15 butlletes del número 22418,  el segon premi de La Grossa de Cap d'Any, premiades amb 65.000 euros cadascuna. En total aquest petit establiment ubicat al carrer Sant Bonaventura ha repartit prop d'1 milió d'euros.

La majoria dels premiats han estat «clients de tota la vida i gent del barri», segons ha explicat el seu propietari, Josep Maria Navarro. L'ambient a primera hora de la tarda era de poca eufòria, sense guanyadors visibles. Navarro, però, ha rebut amb alegria el moment que des de Loteries de Catalunya li han portat el cartell que l'acredita com a venedor del segon premi i llavors sí que  s'ha fet un petit brindis de celebració.

El número que ha portat sort al bar La Musclera és un número que no juguen habitualment. «El del premi ha estat un número aleatori, el nostre número és el 17 i ha tocat el 18», ha explicat el propietari del bar, Josep Maria Navarro.

El primer premi també ha arribat al Vallès Occidental

El segon premi de la Grossa de Cap d'Any no ha estat l'únic a caure en la comarca del Vallès Occidental i és que  el primer premi, amb el 26.845 com a número guanyador, ha caigut a Terrassa. També ha arribat a Palafolls, Sant Boi de Llobregat, Barcelona, Santa Susana i Salt. Cada persona que tingui un bitllet amb aquesta numeració rebrà 200.000 euros. A banda de les butlletes guanyadores, la Grossa de Cap d'Any també  premiarà les terminacions dels vuits números guanyadors i els números anteriors i posteriors de cada premi.

També et pot interessar...