Logo Catalunya Diari
Logo Catalunya Diari
Logo Instagram CatalunyaDiari
Logo Messenger
bebè

El primer nadó del 2020 a Catalunya rebrà un impressionant regal

La xifra de nens i nenes de menys de 14 anys que tenen algun producte d'estalvi de CaixaBank assoleix els 660.000 clients

CaixaBank donarà la benvinguda al primer bebè que neixi el 2020 a un hospital públic de Catalunya amb l'obertura d'una Llibreta Estrella que comptarà amb una aportació de 2.000 euros. La iniciativa, emmarcada dins del programa Nounats, té com a objectiu promocionar i incentivar l'estalvi infantil. L'entitat celebra així l'onzè any consecutiu d'aquest projecte  gràcies al gran acolliment que ha tingut entre la societat.

CaixaBank, presidida per Jordi Gual i el conseller delegat del qual és Gonzalo Gortázar, obrirà la Llibreta Estrella a nom del bebè, encara que, com és habitual en els productes financers en els quals el titular és un menor, els pares figuraran com a representants.  El nen també es beneficiarà dels avantatges propis de la Llibreta Estrella, entre les quals destaquen l'exempció de comissions fins als 25 anys.

Programa Nounats: una completa gamma infantil amb productes d'estalvi, préstecs i targetes

El programa Nounats de CaixaBank permet a l'entitat seguir el rastre dels últims anys, caracteritzada per fomentar l'estalvi del públic infantil des de mitjan anys noranta. En l'actualitat, 660.000 nens i nenes menors de catorze anys són titulars d'algun dels productes d'estalvi infantil. Com a dada rellevant, el 80% d'aquests menors continua sent client de l'entitat a la seva edat adulta.

A més de la Llibreta Estrella, el programa compta també amb una completa gamma infantil amb productes d'estalvi, préstecs i targetes.  Destaca l'Adeslas Plena, una assegurança mèdica amb accés a més de 43.000 professionals i 1.150 centres d'assistència. CaixaBank també ofereix altres productes dirigits als pares com el segur Vida Familiar, el préstec Family, pensat per afrontar les despeses inesperades que suposa l'arribada del petit o la possibilitat de personalitzar la targeta de crèdit o dèbit amb la foto del bebè.

Diverteix-te estalviant, el portal de CaixaBank per introduir els nens a l'estalvi

CaixaBank ha creat diversos recursos a la seva web corporativa per ajudar els nens a familiaritzar-se amb l'estalvi i amb temes relacionats amb la cultura financera. A través del portal Diverteix-te estalviant, destinat al segment infantil, es transmeten hàbits i idees sobre la importància de planificar l'estalvi a través de jocs i curiositats. L'entitat posa a la disposició de les famílies diferents recursos perquè les noves generacions puguin afrontar millor els reptes financers que se'ls presentin en el futur.

A través d'aquest portal, CaixaBank pretén conscienciar de l'estalvi mitjançant un joc interactiu que recrea un parc d'atraccions, en el qual permet accedir a tres espais diferents: 'Aprèn a estalviar a casa', 'Aprèn jugant' i 'Aprèn estalviant'. Els més petits podran obtenir informació i consells sobre maneres d'estalviar aigua o energia a casa, divertir-se gràcies a jocs clàssics com trobar parelles o completar un puzle.