La policia intervé en una baralla entre dos homes a la plaça Comte de Reus

L'agressor ha marxat del lloc dels fets abans que arribessin els agents

Tres dotacions de la Guàrdia Urbana de Reus i una dels Mossos d'Esquadra s'han traslladat avui, a les 12.45 hores a la plaça del Comte de Reus per una baralla entre dos homes. La víctima ha estat identificada pels agents de la Guàrdia Urbana, mentre que la persona agressora ha marxat del lloc  dels fets abans que arribessin els cóssos de seguretat.

Cap implicat en la baralla ha estat detingut

El motiu per la discussió es desconeix, però les dues persones haurien iniciat una discussió que els hi hauria portat a la baralla. Segons han confirmat els agents de la Guàrdia Urbana de Reus a TarragonaDigital, la víctima  no ha resultat ferida de gravetat i es disposarà a investigar què ha passat. La discussió s'hauria originat al carrer d'Odonel, entre les dues persones involucrades.

Agressió amb un matxet en una baralla el passat dissabte

El passat dissabte, un home va agredir a un altre amb un matxet en una baralla Reus. Un home va resultar ferit el vespre del passat dissabte, 10 de novembre, després de veure's involucrat en una baralla als carrers cèntrics del municipi. Segons han informat els Mossos d'Esquadra, a un quart de nou del vespre van rebre l'avís que s'estava produint una baralla a la plaça de la Pastoreta, a tocar del passeig Prim. El motiu pel qual es barallaven era per temes sentimentals.

Un dels components de la baralla va treure un matxet amb la intenció d'agredir a l'altra persona. Una dotació dels Mossos d'Esquadra es va traslladar fins al lloc dels fets en rebre l'avís, i van separar els dos homes que s'estaven barallant a la plaça de la Pastoreta.

Una noia va clavar un ganivet a un altre el cap de setmana

A més, a causa d'una altra baralla, el cap de setmana passat una noia va agredir una altra amb un ganivet el vespre del dissabte, 10 de novembre, a Reus. Tal com van confirmar els Mossos d'Esquadra, van rebre un avís que dues noies s'havien discutit al carrer de Roseta Mauri de Reus, i que una d'elles havia clavat un ganivet a la cama de l'altra. El motiu pel qual es va iniciar la  discussió va ser per temes econòmics.