Logo Catalunya Diari
Logo Catalunya Diari
Logo Instagram CatalunyaDiari
Logo Messenger
Congres-diputats

Baralla entre VOX i C's abans de començar la constitució del Congrés

Ho han explicat Jaume Asens i Jon Inarritu a través dels seus comptes de Twitter

Congres-diputats
Baralla entre VOX i C's abans de començar la constitució del Congrés | CEDIDA

El Congrés dels Diputats encara no està constituït i ja s'ha registrat la primera baralla. Segons han informat els diputats Jaume Asens i Jon Iñarritu, membres de VOX i C's s'han enganxat instants després d'obrir-se les portes de la sala, i la trifulga ha acabat amb empentes i insults entre els representants de les dues formacions.

Segons apunta 'Vozpopuli', la intenció del partit d'extrema dreta era ocupar la part central de l'hemicicle. Allà s'han trobat, però, amb els 10 diputats taronges als llocs de privilegi que, encapçalats per Marcos de Quinto, s'han resistit a marxar. Sembla que la tensió entre les dues formacions és creixent després del rebuig de Vox a l'oferta del PP perquè tots tres partits estiguessin presents a la mesa.   

vox
José Zaragoza rodejat dels diputats de Vox al maig | CatalunyaDiari

Es repeteix la història del maig

El partit de Santiago Abascal ja va ser un dels protagonistes de l'anterior constitució del Congrés al mes de maig. En aquella ocasió, el llavors  24 diputats van ser els matinadors i van ocupar els llocs habituals del PSOE, just darrere de la bancada del govern. Una de les anècdotes va ser veure el diputat socialista, José Zaragoza, rodejat de la plana major de Vox.

També et pot interessar...