El Barça demana per carta al Govern suspendre el vot de censura per la pandèmia

Molts socis ho consideren una jugada més de la directiva de Bartomeu per blindar-se

Imatge de Josep Maria Bartomeu en una roda de premsa al Camp Nou
Molts socis ho consideren una jugada més de la directiva de Bartomeu per blindar-se | Catalunya Diari

El FC Barcelona també mou fitxa ara un cop declarat l'estat d'alarma al país. El club ha enviat una carta a la Generalitat, un cop decretades les noves mesures i restriccions contra el coronavirus, demanant que es cancel·li la celebració del vot de censura, prevista pels dies 1 i 2 de novembre, per qüestions sanitàries.

Segons ha informat RAC1, el club ha dirigit la carta al vicepresident del Govern, Pere Aragonès, demanant-li explícitament la suspensió del vot de censura contra la directiva de Josep Maria Bartomeu.

Segons informava el mateix club, el Barça ha adjuntat documentació amb un nou protocol, que contempla el Camp Nou com a única seu del vot, ja que, segons diuen, no és viable per qüestions de temps organitzar una votació descentralitzada, com s'havia previst en un principi.

La carta fa referència a la problemàtica que suposa una votació en una única seu, fent referència a arguments com que «la mitjana d'edat dels socis és de 58 anys» o que actualment vivim «la xifra més alta de la pandèmia», per formalitzar aquesta nova petició, sense dubte, polèmica entre els seguidors del club.

La pandèmia podria frenar el vot de censura

En les últimes converses entre el club blaugrana i el Govern català, aquest últim no havia mostrat cap impediment per qüestions de salut per a la realització del vot de censura contra la directiva de Josep Maria Bartomeu, actual president del FC Barcelona. La Generalitat assegurava que la votació es podia celebrar «amb seguretat», sempre però, quedant supeditada a l'evolució de la pandèmia de la Covid.

La situació sanitària s'ha complicat en poc temps, fet pel qual les autoritats del país s'han vist obligades a prendre decisions i a imposar noves mesures i restriccions, que ara podrien fer perillar també el vot de censura culer, tal com passa també amb les eleccions catalanes previstes pel 14 de febrer del pròxim 2021.


Alguns socis veuen en la nova jugada un altre intent per part de la directiva de frenar el vot de censura impulsat pels socis per acabar amb la directiva de Bartomeu. Aquest mateix dilluns, en la mateixa línia, hi ha reunió de junta directiva i es parlarà de dimissió i de referèndum. Sigui com sigui, sembla que el futur de Bartomeu com a president del Barça continua penjant d'un fil.


Comentaris

envia el comentari