IMPORTANT i GRATIS:

📱Encara no t'has baixat l'App del Catalunya Diari? A què esperes per saber-ho tot. CLICA AQUÍ, és gratis!

El projecte que tenen entre mans Albert Espinosa i el Barça

Serà la primera sèrie de ficció de la Masia blaugrana

Espinosa ha confessat que té calculat quan morirà
Serà el guionista de la primera ficció de Barça Studios | TV3

El FC Barcelona ha anunciat aquest divendres el seu nou fitxatge: Albert Espinosa. Així doncs, Barça Studios ha revelat el seu nou projecte després de l'èxit internacional que ha tingut la primera temporada de 'Matchday', on es podia seguir el dia a dia de la temporada 2018-19 del primer equip de futbol. 

Ara, de la mà de l'escriptor i guionista, autor de la sèrie 'Polseres Vermelles', mundialment reconeguda, es donarà vida a la primera sèrie de ficció del club. El nou projecte audiovisual tindrà com a referència la Masia blaugrana, que enguany compleix 40 anys d'història. 

El guió ja està en marxa

La primera temporada de la sèrie de ficció constarà de 7 capítols i, en ple confinament, Albert Espinosa ja està escrivint la història, el guió i donant forma als diferents personatges que formaran part d'aquesta aventura. Tot i que la ficció es gravarà en instal·lacions reals de la Masia, Espinosa crearà històries de ficció que siguin autèntiques. Està previst que el rodatge comenci a finals del 2020 i l'estiu del 2021.

Per poder endinsar-se bé en aquest món, durant els últims mesos l'escriptor i guionista ha vist com és el dia a dia a la Masia, ha conegut esportistes i professionals que hi treballen amb qui també ha conviscut amb l'objectiu d'impregnar-se de l'ambient que s'hi respira i poder traslladar-ho a la pantalla a través d'aquestes històries que formaran els set capítols del projecte audiovisual.

«Ara ja puc dir que he fitxat pel Barça!»

Albert Espinosa s'ha mostrat molt il·lusionat per formar part d'aquest projecte: «Mai m'ho hauria pogut imaginar. Ara ja puc dir que he fitxat pel Barça!». Espinosa ha assenyalat que la sèrie tractarà de com és «d'interessant i dura la vida» d'aquests nois que volen fer realitat els seus somnis.

Per últim, l'escriptor i guionista ha explicat que es tractarà d'una sèrie «amb molta llum. Veurem futbol però per sobre de tot relacions humanes. Veurem com es creen aquests ídols per a tanta i tanta gent».


Comentaris

envia el comentari