El Barça valora jugar a Montjuïc «un curt període» de temps

Es tracta d'una alternativa mentre es realitzen les obres de l''Espai Barça'

El FC Barcelona contempla la possibilitat de jugar a l'Estadi Olímpic Lluís Companys de Montjuïc durant un «curt període» de temps durant les obres de l''Espai Barça', petició realitzada a l'Ajuntament de Barcelona en una reunió mantinguda aquest dijous.

? ÉS GRATIS: Encara no ens segueixes a l'INSTAGRAM del Catalunya Diari? Clica aquí, t'hi esperem.

La trobada entre el president del FC Barcelona, Joan Laporta, amb l'alcaldessa de Barcelona, Ada Colau, a l'Ajuntament de Barcelona ha permès a club i consistori acordar millores en l''Espai Barça', per a poder iniciar les obres, a més de contemplar aquest escenari de jugar en Montjuïc, feu de titularitat municipal.

Es va tractar en la reunió la possibilitat que el Barça pugui jugar a l'Estadi Olímpic durant «algun període» en el qual el Camp Nou requereixi que no hi hagi públic. La idea en la qual treballa el club és que mentre s'executi l'obra no es perdi mai una capacitat mínima per a uns 80.000 aficionats.

Les obres no permetran acollir partits al Camp Nou

«No obstant això, sí que s'ha recordat que, durant un curt període de temps, el Camp Nou no podrà acollir partits ni espectadors, la qual cosa obligarà l'Entitat a buscar provisionalment una nova casa, i aquesta serà, molt probablement, l'Estadi Olímpic Lluís Companys», va relatar l'entitat.

Laporta va mantenir inicialment una reunió privada amb l'alcaldessa i la segona tinenta d'alcalde de la ciutat, Janet Sanz, per a exposar petits canvis en el projecte 'Espai Barça' a fi de poder iniciar les obres aviat, que requeriran algunes adaptacions del projecte, segons va anunciar el club.

Prèviament, representants del FC Barcelona encapçalats per Joan Laporta, la vicepresidenta de l'àrea institucional, Elena Fort, el directiu responsable de l''Espai Barça', Jordi Llauradó, i el conseller delegat entrant, Ferran Reverter, es van reunir en el Saló Consolat del Mar amb la responsable d'Ecologia, Urbanisme, Infraestructures i Mobilitat, Janet Sanz, la gerent d'urbanisme, Laia Grau, el cap de gabinet de la tinenta d'alcalde, Marc Rius, i l'assessor de la tinenta d'alcalde, Roger Clot.

«El FC Barcelona ha expressat a l'Ajuntament la voluntat d'impulsar una sèrie de petits canvis arquitectònics en el projecte Espai Barça per a fer-ho més sostenible i tecnològic. Els representants del Club han argumentat que després d'anys amb el projecte parat aquest ha quedat obsolet i que les millores que es volen concretar podrien encarir una mica més l'obra», va reconèixer l'entitat.


Comentaris

envia el comentari