URGENT

🚨 Sanitat confirma més de 10.000 nous contagis i 254 morts més per coronavirus a Espanya

50.000 persones es manifesten a Barcelona per reivindicar els drets de les dones

A la pancarta de la capçalera es podia llegir el lema «Juntes i diverses per una vida digna»

Una imatge de la capçalera de la manifestació feminista de Barcelona, el 8 de març de 2020
La manifestació feminista de Barcelona del 8M | ACN

50.000 persones han participat a la manifestació feminista del 8M, segons la Guàrdia Urbana de Barcelona. La marxa s'ha celebrat el diumenge al vespre en un ambient reivindicatiu i festiu. S'han pogut veure multitud de pancartes per la igualtat, contra la violència masclista i pels drets de les dones des de la plaça Universitat a l'Arc de Triomf, on s'ha llegit un manifest i s'han dut a terme diverses actuacions musicals.

«Juntes i diverses per una vida digna»

A la pancarta de la capçalera es podia llegir el lema «Juntes i diverses per una vida digna». El manifest lamenta que no s'han produït «els canvis necessaris a nivell social i polític» i per això exigeixen «fer efectius tots els drets i totes les llibertats per a totes». «Ho volem tot», reivindiquen.

Les manifestacions unitàries del moviment feminista del 8 de maig han arrencat aquesta tarda a la plaça Universitat de Barcelona amb un ambient festiu i reivindicatiu de desenes de milers de dones. Les altres marxes unitàries han començat a les places Imperial Tarraco de Tarragona, Ricard Vinyes de Lleida i 1 d'Octubre de Girona.

També et pot interessar...


Comentaris

envia el comentari