Barcelona patirà talls de trànsit nocturns per la neteja dels túnels de les rondes

Barcelona patirà talls de trànsit nocturns per la neteja dels túnels de les rondes

Les afetacions al trànsit s'esdevindran del 3 al 14 de novembre, d'onze de la nit a dos quarts de sis de la matinada

L'Ajuntament de Barcelona ha informat que des del 3 al 14 de novembre, la ciutat patirà diversos talls de trànsit nocturns amb motiu de la neteja dels túnels de les rondes. La tasca, consistent en ruixar amb aigua d'alta pressió els murs i sostres de l'interior dels túnels, produeix una nebulosa que dificulta la visibilitat, motiu pel qual es fa impracticable la circulació pels trams afectats.

D'aquesta manera, les vies afectades seran  la Ronda Litoral de Colom, Moll de la Fusta Pla de Palau, Vila Olímpica, Poblenou, Baró de Viver i Bon Pastor i Potosí, així com el túnel del Nus de la Trinitat, la sortida 20 – 21 de la B-10 i sortida 11 de la B20, i les incorporacions 21 de la B-10 i 7 de la B-20. Un cop finalitzada aquesta neteja es començarà amb la neteja dels  túnels de la Ronda de Dalt, els quals es faran amb talls de circulació puntuals.

Afectacions al trànsit nocturnes

Per tal de minimitzar tan com sigui possible les afectacions a la mobilitat, el consistori ha programat  les tasques de neteja dels túnels en un horari plenament nocturn.

D'aquesta manera, de dilluns a dissabte l'horari de treball serà de les onze de la nit a dos quarts de sisde la matinada; mentre que la nit de diumenge a dilluns, les tasques es realitzaran des de la mitjanit a les cinc de la matinada.

Pel que fa a les dates previstes sobre els trams concrets, del 3 al 6 de novembre es treballarà als túnels de Colom, Moll de la Fusta i Pla de Palau, amb talls totals en sentit Besòs i Llobregat i desviaments i afectacions entre les entrades i sortides 20 i 23; el dia 7 de novembre es treballarà a la Vila Olímpica i a Poblenou, en sentit Llobregat, amb tall total. Unes tasques que  es perllongaran fins al 13 de novembre, amb desviaments del trànsit per la sortida 23 i 24. Mentre que, el dia 14 de novembre, serà el torn del Túnel de Jordà, amb tall total sentit Besòs i Llobregat, amb desviament per les sortides 5 i 6.

També et pot interessar...