YOUTUBE:

🎥Els millors vídeos i directes al canal de Youtube de CatalunyaDiari. ➡Segueix-nos GRATIS punxant aquí. T'ESPEREM!

El temporal força Barcelona a tancar tots els parcs i jardins de la ciutat

Una noia ha hagut de ser rescatada després que una palmera caigués damunt del seu cotxe

Serveis d'emergència acudint a una zona on ha caigut una palmera
Barcelona tanca parcs i jardins per les ventades | Twitter (@OnVasBarcelona)

Alerta per fort vent a Barcelona pel temporal Hortense, el qual ja ha fet caure diversos arbres a la ciutat comtal. L’Ajuntament de Barcelona ha anunciat aquest matí que es tancaran parcs i jardins per evitar accidents provocats per la caiguda dels arbres.

Aquest tancament de parcs i jardins es mantindrà «fins a nou avís» i Protecció Civil demana tenir molta precaució i informar-se sobre les condicions meteorològiques abans de sortir de casa. A més, també aconsellen tancar les portes i finestres i abaixar les persianes, així com recollir i assegurar els objectes de patis, balcons i jardins que puguin provocar danys.

Entre els primers esglais de la jornada es troba una noia a la qual li ha caigut una palmera sobre el seu cotxe. Afortunadament, ha pogut ser rescatada sense haver de lamentar danys més greus.

Els Bombers atenen més de 200 avisos per tempesta de vent i pluja

Per la seva banda, els Bombers han atès aquest divendres al matí 239 avisos per la tempesta de vent i pluja que ha escombrat el país d'oest a est, segons dades obtingudes a les 11 del matí d’aquest divendres.

La majoria de serveis han estat a l'àrea metropolitana nord, amb 141, seguit de la metropolitana sud, on se n'han fet 37. També se n'han fet a les altres regions d'emergències: Lleida (22), Centre (20), Girona (11), Tarragona (7) i Terres de l'Ebre (1). La majoria han tingut relació amb arbres caiguts, vidres trencats, parts de cobertes aixecades i tendals desenganxats. De moment no s'han registrat ferits. El pla Ventcat està en estat d'alerta. De fet, només entre les 10 i les 11 hores, els Bombers han atès 104 avisos relacionats amb el vent.


A Concabella (Segarra), els Bombers han fet el sanejament d'un cobert esfondrat pel temporal, i al Polígon Industrial Pla de Rigat de Vilanova del Camí (Anoia) han retirat un arbre caigut al damunt d'un camió aparcat.


Comentaris

envia el comentari