Imatge d'una palmera en ple temporal

Una palmera es desploma sobre un cotxe al centre de Barcelona i atrapa una persona

L’arbre ha caigut a causa del fort vent provocat per la tempesta d’aquest matí

La torbonada acompanyada de fortes tempestes que ha escombrat tot Catalunya aquest matí ha provocat algunes incidències arreu del territori. Una de les més destacades ha estat la caiguda d’una palmera al mig de l’avinguda Diagonal de Barcelona a l’altura de la cruïlla amb el carrer Numància, segons informa ‘BTV.

El pitjor és que l’arbre ha caigut al damunt d’un cotxe i la conductora ha quedat atrapada, l’edat de la qual es desconeix. De fet, els bombers de la ciutat han hagut d’intervenir per rescatar la persona afectada. Finalment, i tot i l'aparatós accident, la conductora ha pogut sortir del vehicle gràcies a l'ajuda dels serveis d'emergència i no ha resultat ferida. 

Però aquesta no ha estat l’única palmera que ha caigut a la Diagonal aquest divendres a causa de la tempesta, sinó que també n’ha caigut una altra a l’altura de la cruïlla amb Via Augusta. En aquest cas, sembla que hi ha hagut més sort i, més enllà de problemes de trànsit en hora punta, no hi ha hagut danys personals. 

Un matí molt mogut que ha provocat incidències, no només a la capital catalana, sinó que també a molts punts del territori. De fet, el telèfon d’emergències 112 ha rebut més de 300 trucades per incidències relacionades amb el temporal, la majoria a l’àrea metropolitana de Barcelona. Clica aquí per veure les millors imatges de les espectaculars tempestes.