Imatge de la terrassa d'un bar de Barcelona durant el període de tancament parcial de bars i restaurants

Els bars i restaurants de Catalunya que han anunciat que reobren imminentment

La Maquinista reobrirà la seva àrea de restauració el pròxim dilluns amb 11 nous establiments

El pròxim dilluns, dia 26 d'abril, Catalunya entrarà en una nova fase de la pandèmia. I és que Govern ha apostat per relaxar, a partir de la setmana que ve, algunes de les restriccions imposades per frenar l'avenç del virus a casa. Si bé és cert que el canvi més destacat és l'eliminació del confinament comarcal, hi ha un sector que està celebrant un altre dels canvis que hi haurà. Estem parlant dels bars i restaurants dels centres comercials, que finalment podran reobrir els seus negocis després de gairebé mig any sense poder-ho fer per les restriccions decretades pel Procicat.

Tot i que no podran reobrir en un horari complet (hauran de tancar a les 17.00 hores com la resta del sector de la restauració), podran aixecar la persiana dels seus negocis per primera vegada en mesos. I alguns ho faran amb més força que mai. Ens referim als locals del Centre Comercial La Maquinista de Barcelona, que dilluns reobrirà els seus locals de restauració amb 11 nous establiments.

Segons ha informat La Maquinista aquest divendres en un comunicat, els 11 establiments que obriran les portes el pròxim dilluns dia 26 d'abril són Crep Nova, AnalaBrasa, Casa de Tapas, Chalito, Enjoy IT, Saona, Poke House, Raisu, Las Muns, SushiFresh i Farggi. Estem parlant d'una majoria de negocis que es troben ubicats a la zona de les terrasses de l'esmentat centre comercial barceloní.

Les notícies per part de La Maquinista, però, no s'acaben aquí. I és que, a banda de la incorporació d'aquests 11 nous establiments al centre comercial, l'empresa també ha anunciat una novetat que hi haurà a finals de maig. Es tracta de 'La Citi', un nou concepte de 'van van market' que, segons La Maquinista, és un espai que «no s'havia vist mai abans en un centre comercial» i que combina espais culinaris d''street food' i una agenda d'activitats d'oci per a tots els públics.

Amb l'ampliació de l'oferta en aquest sector, la Maquinista comptarà amb un total de 32 establiments relacionats amb la restauració. Tots ells amb terrassa a l'aire lliure, convertint-se en un punt de trobada «segur i apte per a tots els públics», segons ha anunciat el centre comercial. El 'shopping center manager' de La Maquinista, Ricardo López, ha explicat que, amb aquestes novetats, podran donar resposta a la gent que, a banda de comprar, busca «serveis, passar un moment especial i viure una experiència diferencial».