Bartomeu reuneix d'urgència la junta directiva del Barça després de l'anunci de Messi

L'argentí ha comunicat la seva intenció de marxar del club

El president del FC Barcelona, Josep Maria Bartomeu, entrant a les oficines del club, amb l'escut en primer plà
Bartomeu reuneix d'urgència la seva junta directiva | EFE

Poc després de fer-se pública la decisió de Leo Messi de deixar el Barça, el periodista d'Onda Cero, Alfredo Martínez ha anunciat que el president del club, Josep Maria Bartomeu ha reunit d'urgència la seva junta directiva per veure com abordar el club l'anunci del capità blaugrana.

L'argentí ha enviat un burofax al club on expressava que s'acollia a la clàusula del seu contracte que li permet marxar del club tot aquest estiu tot i tenir contracte per una temporada més, és a dir, fins a l'estiu del 2021. La clàusula a la qual es refereix Messi era vigent només fins al passat 10 de juny, no obstant això, el blaugrana voldria utilitzar l'excepcionalitat d'aquesta temporada marcada per la pandèmia del coronavirus per defensar que la clàusula en qüestió continua vigent.

El club hauria renovat automàticament a Messi

Des del FC Barcelona han confirmat que Messi no podria acollir-se a la clàusula del seu contracte per abandonar de forma unilateral el club perquè el termini per a fer-ho i per tant rescindir el seu contracte finalitzava el passat 10 de juny motiu pel qual els serveis jurídics del Barça estarien treballant en aquest assumpte i el club exigirà un traspàs, avança 'Catalunya Ràdio'.

Així doncs, el Barça en veure que Messi no havia executat la clàusula se l'hauria renovat automàticament per una temporada més, fins al 30 de juny del 2021, motiu pel qual la seva clàusula de recessió hauria passat a ser de 700 milions d'euros. De moment, el club no ha donat una resposta concreta al crack argentí però consideren que aquesta és la xifra econòmica que qualsevol equip hauria de pagar per fitxar-lo.

Per la seva part, Messi tindria molt clara la seva decisió i, segons ha informat 'Onda Cero', l'argentí hauria decidit no presentar-se a les proves PCR que des del club tenen previst realitzar el pròxim dilluns i tampoc estaria disposat a incorporar-se als entrenaments.


Comentaris

envia el comentari