Imatge del CBT-Salou al Serrallo

El CBT no dona opció al Salou i el Valls cau contra el Mollet

El CBT guanya el Salou i suma la desena victòria consecutiva mentre que el Valls no pot mantenir el nivell lluny del Joana Ballart i cau contra el Mollet

Imatge del CBT-Salou al Serrallo | CBT

L’onzena jornada de la Lliga EBA deixa una victòria i dues derrotes per als tres representants del Camp de Tarragona. L’únic triomf ha caigut, novament, del bàndol del Club Bàsquet Tarragona. Els blaus s’han endut el derbi davant el Salou per un contundent 95-62 que permet els de Berni Álvarez sumar la desena victòria en deu partits. A més del conjunt de la Costa Daurada, també ha perdut el Valls. Ho ha fet a la pista del Mollet per 90-81, sumant així la cinquena derrota de la campanya.

Un CBT-Salou sense història

El duel al Pavelló del Serrallo no ha tingut gaire història. Tot i que el matx no s’ha acabat sentenciant definitivament fins al tercer quart, els primers deu minuts de partit ja eren un avís per al conjunt de Salou. El CBT aconseguia tancar un primer quart d’encontre amb un 22-13 a favor, aconseguint decantar la balança després d’uns primers cinc minuts on lluïa un ajustat 9-7 en el marcador electrònic. En el segon quart, els locals han aconseguit ampliar la diferència en cinc punts, arribant al temps de descans amb un 46-32  que ja no seria remuntable per a l’equip de Jesús Muñiz. I menys després dels primers deu minuts del CBT després del descans.

Els jugadors de Berni Álvarez quasi doblaven la diferència favorable amb un +12 (30-18) que deixava un ja contundent 76-50 en el marcador que s’ampliaria al 95-62 en el darrer joc. El local Joan Sorolla, amb setze punts i quatre rebots, ha estat el jugador més valorat amb 20 punts, mentre que el salouenc Edu Villacampa, amb vuit punts i deu rebots, ha estat el més valorat dels visitants. Aquest triomf segueix deixant el CBT líder, ara amb deu victòries. Pel que fa al Salou, els de la Costa Daurada baixen a la setena plaça amb sis victòries i cinc derrotes. La pròxima cita blava, dijous 5 a les 21.15 hores, jugant a la pista del Mollet el matx ajornat de la sisena jornada. El Salou no tornarà a competir en lliga fins al diumenge 15 de desembre a les 12.30 hores davant el Palma Air Europa.

El Valls ha patit la cinquena derrota de la temporada
El Valls ha patit la cinquena derrota de la temporada | Àngel Ullate

El Valls torna de Mollet amb les mans buides

El CB Valls no ha pogut guanyar a la pista del CB Mollet després de caure per 90 a 81, encontre on ha tornat a mostrar una irregular imatge que l’ha impedit tornar amb un triomf que podria haver aconseguit si no hagués patit una davallada vital en el darrer quart de partit. Els de l’Alt Camp no gaudien del millor inici, caient en el primer quart per 30 a 24. El gran encert local permetia els barcelonins arribar a la trentena de punts, fent inútils els 24 vallencs. Els d’Oriol Pozo retallarien a la meitat els sis punts de desavantatge en el segon quart gràcies a un parcial de 18 a 21, marcador que feia pujar el 48-45 al descans.

La reacció vallenca es mantindria després del descans, aconseguint empatar el matx quan faltaven deu minuts per al final amb un emocionant 61-61. Malgrat que els vallencs han pogut capgirar el marcador, els locals han estat més encertats i han aconseguit un parcial de 29 a 20 que ha provocat el final 90 a 81. JJ Miguel, amb setze punts, nou rebots i dues assistències, ha estat el jugador més valorat dels d’Oriol Pozo amb 21 de valoració. El Valls baixa fins a la sisena plaça i no tornarà a competir fins dissabte 14 de desembre a les 18.00 hores rebent el Mataró al Joana Ballart.