El Salou vol tornar al camí del triomf

El Salou sap reaccionar per guanyar el Palma en el retorn fugaç a casa

Els salouencs s’imposen per 90 a 83 al Palma Air Europa en el retorn a la seva pista després de quatre partits seguits fora. És la setena victòria de la temporada

El Salou ha tornat al camí del triomf | Àngel Ullate

El Club Bàsquet Salou ha tornat a casa amb alegria. Després de quatre partits consecutius jugats com a visitants, els grocs han tornat a assaborir la seva pista i ho han fet amb victòria davant el Palma Air Europa per 90 a 83. Els de la Costa Daurada, una setmana més afectats per les absències nombroses i de pes, han sentenciat l’encontre en el segon i tercer quart després de veure’s sorpresos en els primers deu minuts per un rival que volia sumar a Salou la primera victòria lluny de casa.

Ensurt inicial, reacció final

Vuit punts de diferència han estat els que ha tret el Palma Air Europa al Salou en els primers deu minuts de partit. El gran nivell d’encert visitant mostrat en poc temps ha permès els balears iniciar el duel a un ritme molt més efectiu que els locals. El 20 a 28 final en el primer quart ha estat un avís que el Salou no ha deixat escapar. Els homes dirigits per Jesús Muñiz no han gastat ni un segon per a lamentar-se i si el seu rival li havia guanyat el primer joc per vuit punts, els grocs els hi han tornat per partida doble imposant-se en el segon quart per 31-15, setze punts de diferència per anar vuit per sobre en el marcador al descans (51-43).

La reacció no s’ha vist interrompuda pel temps intermide. La dinàmica salouenca ha seguit en el tercer quart, solucionat amb  un parcial de 21 a 14 que deixaven un 72-57 que semblava deixar el matx vist per sentència. La reacció visitant final, guanyant el darrer quart per 18 a 26, ha estat inútil. Només ha servit per maquillar el marcador i deixar el 90-83 final que provoca la setena victòria salouenca en un duel on el local Xavi Costa ha estat el jugador més valorat després de 13 punts i 12 rebots.

Amb aquest marcador, el Salou se situa a la vuitena plaça amb set victòries i cinc derrotes, a només un partit del segon classificat. La zona mitjana s’ha fusionat amb la zona alta i set partits es troben a una victòria de diferència. Dissabte vinent a les 20.00 hores tocarà visitar el Mollet, un dels set implicats i que recentment s’ha imposat al CBT, tot i que aquesta jornada ha perdut a la pista de l’Anagan Olivar.