El porter Reverte ha debutat com a grana en el lloc de Castello

El Villa-Carlos paga els plats trencats del Juvenil A del Nàstic

Els grana guanyen amb contundència (3-0) l’Atlético Villa-Carlos i tornen a sumar tres punts després de set jornades sense fer-ho. El descens, a cinc punts de distància

El porter Reverte ha tornat a ser titular | Joan Alfons López

El Juvenil A del Nàstic torna a somriure. L’equip dirigit per Dani Vidal ha tornat a guanyar després de quasi dos mesos de sequera després d’imposar-se per un contundent 3 a 0 a l’Atlético Villa-Carlos amb dos gols de Marc Álvarez i un de Guillem Ximénez que han servit per sumar tres punts que allunyen el descens a cinc punts de distància després que en la darrera jornada s’aproximés a només dos.

[predef]tarragona-digital-84[/predef]

Inici perfecte

Els grana no han pogut començar l’encontre de millor manera. Marc Álvarez, jugador més destacat del matx, obria la llauna quan encara no s’havia arribat al primer minut de partit. Una pilota llarga ha estat lluitada i guanyada en la segona acció pel jugador grana, plantant-se sol davant el porter visitant López i aconseguint l’1 a 0. Els tarragonins, molt castigats de cara a porteria en les últimes jornades, encetaven el duel de la millor manera per facilitar el camí cap al triomf. Tot i que els balears han gaudit d’una clara ocasió per empatar en el minut 5, han dit adéu a les opcions de gratar quelcom positiu de Tarragona en el minut 25.

El grana Álvarez marxava de dos defensors, combinava amb un company però el refús tornava a caure-li als seus peus per, en una acció individual, porter fer el 2 a 0. A partir d’aquí, el matx ha tingut poca història. El Nàstic ha pogut dominar quasi la totalitat del matx, posant el 3 a 0 en el marcador en el minut 62. Guillem Ximénez, que acabava de saltar a la gespa, tancava el marcador per donar un plàcid triomf a un Juvenil A que ara és desè a la taula amb 18 punts, cinc més que un San Francisco que marca la zona de descens.

L’equip tanca així la primera volta de lliga i el pròxim cap de setmana encetarà la segona volta en el darrer partit de l’any. Novament es jugarà a l’annex del Nou Estadi i serà rebent el Lleida Esportiu.