El Ploms ha fregat el triomf

Doble derrota a la Copa Catalunya amb un Ploms que frega la sorpresa

Els reusencs perden a la pista del líder després de forçar una pròrroga mentre les vallenques aguanten els dos primers quarts però acaben caient amb contundència

El Ploms ha fregat el triomf | Joan Alfons López

Nova doble derrota en el bàsquet de la Copa Catalunya però, en aquesta ocasió, amb millor regust de boca en comparació a altres caps de setmana. El Club Natarió Reus Ploms Salle ha perdut a la pista del Sant Cugat (74-72) en un duel on els ganxets, cuers de la lliga, han obligat el líder a jugar una pròrroga que s’han endut per només dos punts de diferència. L’equip dirigit per Francesc Canals tenien el difícil repte d’extreure un triomf de la pista del primer i el desenvolupament del matx ha estat força equilibrat amb fins a cinc intercanvis de guanyadors a l’electrònic.

El 21-10 que mostrava el marcador en el final del primer quart s’acabaria convertint en un  33-34 favorable al Ploms al descans després d’una reacció en un segon joc on els del Baix Camp han doblat la puntuació local (12-24). Un dolent tercer joc (22-14) seria compensat al final amb un 6-13 que deixava el 61-61 al final dels 40 minuts. Això forçava una pròrroga que s’acabarien enduent els locals per 13-11, causant el 74-72 definitiu d’un bon Ploms Salle que necessita fer un pas més per sumar la primera victòria de la lliga.

El Valls, amb menys opcions

Pel que fa al CB Valls Lear, les noies de Benet Ibáñez no han pogut sumar la segona victòria consecutiva després de caure per 72 a 51 a la pista del Basket Almeda. Les de l’Alt Camp han aguantat el tipus en els dos primers quarts després d’un 17-13 i un 21-17 però, de mica en mica, s’han anat allunyant en el marcador durant el tercer i quart fins a arribar a caure per un contundent marcador que provoca la sisena derrota de la lliga.