Foto d'una oficina de BBVA.

El BBVA envia un avís a tota la clientela que tingui cotxe

Tens un vehicle i formes part de la clientela del BBVA? Pren nota del seu darrer avís

Si formes part de la clientela del BBVA, un dels principals bancs de Catalunya, és molt probable que recordis una informació molt recent. Parlem de l'avís que el banc sobre les diferents targetes de crèdit que posa a la disposició de la seva clientela.

Ara, el BBVA s'ha tornat a dirigir a la seva clientela, pensant especialment en la seva salut financera. Concretament, el missatge del banc va dirigit a aquelles persones que disposin d'un vehicle o cotxe en propietat.

El missatge del BBVA a la clientela amb cotxe

Si el BBVA és el teu banc principal, és molt probable que ja estiguis utilitzant la seva popular aplicació. Es tracta d'una app molt útil per seguir el dia a dia dels teus comptes bancaris, fins i tot aquells d'altres entitats. En definitiva, l'app també és molt útil per controlar els diferents productes financers que tinguis contractats.

En el cas que disposeu d'un cotxe en propietat, heu de saber que podeu accedir a un apartat que ha estat dissenyat i creat especialment pensant en tu. Es tracta de 'Els meus cotxes', una secció que ofereix, entre altres aspectes, una informació tremendament interessant sobre el teu cotxe. Pots trobar dades sobre el valor del teu vehicle, la seva corba de depreciació i totes les despeses associades al mateix realitzades al llarg dels darrers 12 mesos.

Com BBVA sap què t'has gastat en el teu vehicle? Molt senzill: relacionant de manera automàtica els diferents moviments reflectits tant als teus comptes bancaris com a les targetes, tant de dèbit com de crèdit.

Quins altres avantatges ofereix l'app?

A més de la informació esmentada anteriorment, l'aplicació també ofereix la possibilitat de rebre suggeriments amb la finalitat de reduir costos i millorar la teva salut financera.

Foto del cartell de BBVA en una oficina bancària.
A l'app del BBVA, hi ha un apartat específic si tens cotxe. | Europa Press

Si dones el teu consentiment, l'aplicació també és capaç de proporcionar-te informació sobre la petjada de carboni que ha generat el vehicle. Com? Tenint en compte el consum de combustible. Així, si estàs preocupat per l'impacte mediambiental realitzat pel teu cotxe, ho pots saber fàcilment.

També pots veure el patrimoni no financer que estigui vinculat al vehicle. No obstant això, abans, has d'introduir algunes dades bàsiques, com ara matrícula, marca i model, potència, tipus de combustible i, fins i tot, la quantitat de quilòmetres que fem cada any.

Com configurar 'Els meus cotxes'?

És molt senzill. En primer lloc, has de saber que et trobaràs amb l'apartat un cop accedeixis al teu compte d'usuari (que hauràs d'haver registrat prèviament a l'app). Si vols veure el patrimoni no financer que estigui vinculat amb el vehicle, has d'introduir les dades esmentades a l'apartat anterior.

Posteriorment, un cop introduïdes, l'apartat 'Els meus cotxes' presentarà totes aquelles dades del teu interès. Alguns exemples són: l'estimació del preu actual del vehicle al mercat; el procés de devaluació des de la compra, etc. Fins i tot la despesa mensual i anual dins de l'apartat 'El meu dia a dia'.

Això sí, has de recordar alguna cosa important: si has donat el teu consentiment, l'eina també et mostrarà les emissions de diòxid de carboni que generarà el cotxe. Per fer-ho, es tindran en compte les característiques del vehicle i les despeses anuals en combustible.

Més dades interessants

La clientela del banc també pot accedir des de l'app a la informació relacionada amb el patrimoni net. D'aquesta manera, poden conèixer com millorar la salut financera i prendre decisions tant a curt com a llarg termini.

Cal recordar, finalment, un aspecte rellevant: si tens accés a la banca digital deBBVA,també pots obtenir informació sobre el teu patrimoni. La informació serà tant aquella relacionada amb els productes com amb la resta de serveis que tens contractats amb el banc.