BBVA preveu tancar la setmana amb la meitat de la seva xarxa comercial reoberta

L'entitat bancària, però, implementarà el teletreball el màxim possible

BBVA reobrirà la meitat de les seves oficines aquesta setmana | BBVA

BBVA té previst tancar aquesta setmana amb 1.425 oficines obertes a l'Estat, el 55% de la seva xarxa comercial (disposa d'un total de 2.593 oficines).

Segons ha indicat l'entitat aquest dilluns a través d'un comunicat, 250 sucursals han tornat a l'activitat durant els últims quinze dies. Així, fins a 3.300 empleats treballaran de forma presencial les oficines del BBVA a Espanya, aproximadament un 21% de tota la plantilla de la xarxa comercial.

El 98% dels treballadors de serveis centrals faran teletreball

Per altra banda, al voltant de 200 treballadors de serveis centrals en funcions crítiques també es reincorporaran de forma presencial al seu lloc de feina. Així i tot, el 98% dels empleats en serveis centrals de BBVA continuarà treballant des de casa.

En el mateix comunicat, l'entitat ha especificat que només s'ha permès l'obertura d'aquelles oficines on tots els treballadors hagin donat negatiu en la prova del coronavirus. Alhora, el banc assegura que aquests empleats no pateixen símptomes, no estan en quarantena ni formen part d'un grup vulnerable.

A més, el BBVA garanteix que es fomentaran els torns de treball, s'instal·laran mampares protectores a les recepcions i s'aplicaran protocols per detectar possibles casos com més aviat millor.


Comentaris

envia el comentari