Logo Catalunya Diari
Logo Catalunya Diari
Logo Instagram CatalunyaDiari
Logo Messenger
Exterior d´una oficina del BBVA

El BBVA sorprèn amb una gran oferta: fins i tot per als que no son clients

Podràs beneficiar-te de l'oferta, siguis o no, client de BBVA

BBVA fa un pas endavant i pren el timó d'un dels majors reptes als quals s'enfronten els bancs. Es tracta de la concessió de préstecs ràpids per als que no són clients dels bancs.

CaixaBank, el gran competidor, va llançar fa uns dies els préstecs instantanis, però, a diferència de la novetat de BBVA, els seus només eren per a clients. 

BBVA fa una passa endavant

Aquesta passa endavant, de BBVA, permet que els no clients puguin obtenir un crèdit d'entre 3.000 i 20.000 euros per part de l'entitat bancària, sense la necessitat d'haver de canviar de banc, és a dir, sense ser client.

Aquesta opció també està disponible per als clients de l'entitat, els quals podran gaudir dels préstecs amb unes millors condicions. Amb tot, la promoció només estarà vàlida fins demà, dia 30 de juny.

Logo de WhatsAppNOVETAT WHATSAPP: Clica aquí per rebre GRATIS i en EXCLUSIVA les notícies més destacades de CATALUNYA al WhatsApp!

Només vàlid per a projectes específics

Els nous préstecs de l'entitat bancària només seran acceptats si és per destinar-los a projectes específics. Per exemple, serà acceptat per clients i no clients si és per a fer reformes a casa, canviar-se el cotxe per un elèctric o híbrid endollable, eficiència energètica, compra d'electrodomèstics, viatges, atenció mèdica i casaments.

Encara que el préstec el pot demanar qualsevol, les condicions seran diferents per als clients que per als no clients. Els clients de BBVA podran sol·licitar-lo si la tenen la nòmina domiciliada i, per descomptat, tenen un compte bancari a l'entitat. El termini màxim d'amortització és de 8 anys amb un TIN del 5,5% i una TAE del 5,81%.

Una dona al caixer
El préstec el poden demanar clients i no clients de l'entitat. | Catalunyadiari

Per exemple, si es demana un préstec de 10.000 euros a 8 anys, l'usuari haurà de pagar 128,99 cada mes. Per tant, tornarà 12.496, 68 euros, sumant el capital inicial i els diferents interessos. El préstec no compta amb comissions d'obertura.

Existeixen límits per als no clients. Encara que no necessiten domiciliar la seva nòmina ni obrir-se un compte bancari a l'entitat, el mínim és de 3000 euros i, el màxim, 20000. 

El temps màxim d'amortització del préstec, en aquest cas, també és de 8 anys. El TIN, però, és més elevat. És del 6,50% i la taxa anual del 6,86%. En aquest cas, els 10.000 € inicials, es converteixen en 12.970, 96 al cap de 8 anys. Per tant, la quota mensual del client seria de 133,86 euros al mes. 

Edifici exterior de la seu del Banc BBVA
BBVA fa una passa endavant. | Europa Press

Com demanar-lo:

Tant els clients com els no clients, poden sol·licitar el préstec a través del web del BBVA. A més, a la mateixa web hi ha una calculadora digital que permet simular les comissions que caldrà pagar pel préstec. Fa els càlculs en funció de la quantitat i el termini que s'indiqui. 

Un cop seleccionades les característiques que més interessen pel préstec, caldrà fer clic al botó que indica 'sol·licitar (quantitat sol·licitada)' i, seguidament, apareixerà una sol·licitud que només hauran de completar els que no siguin clients.

Els clients que vulguin sol·licitar el préstec no caldrà que compleixin tots aquests passos, ja que, iniciant la sessió, totes les dades es veuran reflectides.