Logo Catalunya Diari
Logo Catalunya Diari
Logo Instagram CatalunyaDiari
Logo Messenger
Imatge d'uns quants balcons d'un bloc de pisos

BBVA sorprèn i posa a la venda habitatges amb descomptes del 40%

La campanya de Nadal també ha arribat al mercat immobiliari

Aquest any les rebaixes d'hivern s'han avançat i arriben amb magnificència. Si estàs pensant en comprar una casa o un pis, pot ser que aquest sigui el moment perfecte per fer-ho. Els descomptes i promocions ara també s'apliquen al sector immobiliari.

El portal Haya Real Estate ha posat en marxa la seva campanya de Nadal, oferint descomptes de fins a un 40% a més de 12.000 domicilis, garatges i trasters. L'ampli catàleg promocional que presenta la immobiliària compta amb uns 3.700 habitatges repartits per tot el territori espanyol. No obstant això, la gran majoria es troben ubicades a la zona central del país i la costa mediterrània.

De totes les opcions disponibles a la venda, 1.637 pertanyen al BBVA. L'entitat financera és propietària d'unes 682 cases i pisos que, ara, ven a un preu molt per sota de l'estipulat al mercat.

Edifici de pisos
Al portal web de Haya Real Estate es poden trobar totes les ofertes disponibles | Getty Images

Com trobar el teu habitatge ideal?

L'empresa Haya Real Estate ofereix un extens ventall d'immobles amb opció de compra, ja siguin llars, locals, terrenys, garatges o trasters. Totes les ofertes en promoció es troben publicades a la seva pàgina web.

Tot i això, el portal compta amb una sèrie de filtres que pots aplicar per facilitar la tasca de cerca. El catàleg et permet filtrar els resultats per tipus d'habitatge, preu, ubicació, estat, metres quadrats i nombre d'estades i banys.

De la mateixa manera, hi ha certes opcions que pots seleccionar en cas de considerar-les essencials. Per exemple, pots marcar les caselles si prefereixes que la teva nova llar tingui ascensor, piscina, garatge, terrassa o traster. El mateix passa amb els habitatges de protecció oficial (HPO).

Foto d'un conjunt d'habitatges.
Haya Real Estate compta amb més de 3.700 habitatges amb descompte | Getty Images

Un cop seleccionats els filtres desitjats, podeu començar a revisar el llistat d'ofertes, amb la informació detallada de cadascun dels immobles i les seves imatges corresponents.

Els habitatges més destacats: es venen per menys de 10.000 euros

Ara mateix, el catàleg de Haya Real Estate compta amb més de 3.700 habitatges amb descompte. Algunes de les més destacades, amb un preu inferior a 10.000 euros, són les que es presenten a continuació:

En primer lloc, sobresurt la casa de poble situada a Tobarra, Albacete. Aquest immoble compta amb dues plantes distribuïdes en una superfície de 33,98 metres quadrats i té un jardí. La casa es ven per 6.100 euros.

També hi ha altres opcions, com el pis de segona mà ubicat a Requena, un municipi de la Comunitat Valenciana. El domicili, de 40 metres quadrats, compta amb dues habitacions. El preu és de 7.700 euros.

Foto d'un balcó amb un cartell de venda
És possible adquirir un habitatge per menys de 10.000 € | Europa Press

Per només 300 euros més, 8.000 en total, es pot adquirir un pis a Mieres, Astúries. L'immoble compta amb saló-menjador, cuina equipada, dues habitacions i un bany, distribuït en 46 metres quadrats.

Entre els habitatges més destacats, també hi ha el xalet de Cabezamesada, una localitat pertanyent a Toledo. Aquesta casa, amb una superfície de 182 metres quadrats, compta amb cinc habitacions, dos banys, dos lavabos i un pati exterior. L'immoble es ven per 8.100 euros.

Aquestes són les millors ofertes de BBVA

L'entitat financera també ha iniciat la campanya de Nadal. BBVA ha posat, a disposició de qui vulgui adquirir una propietat, unes 682 cases i pisos a la venda, venda amb descomptes de fins al 45%. Dentre tots els seus habitatges en promoció, destaquen les següents:

La primera opció és un pis situat a Alcalá de los Gazules, a Cadis. L'immoble compta amb una habitació i un bany distribuïts en 30 metres quadrats. El preu és de 15.000 euros.

També destaca el pis ubicat a Albaida, a València. El domicili, de 100 metres quadrats, compta amb tres dormitoris, un bany, cuina equipada i terrassa. El pis es ven per 15.600 euros.

Finalment, destaca, també, el pis situat a Paterna, un municipi de València. Encara que aquest habitatge segueix en procés de construcció, està previst que compti amb tres habitacions i un bany, distribuïts en 83 metres quadrats. El pis, amb un preu inicial de 30.100 euros, ara està rebaixat un 45% i es ven per 16.600 euros.