Logo Catalunya Diari
Logo Catalunya Diari
Logo Instagram CatalunyaDiari
Logo Messenger
Muntatge amb caixer automàtic del Banco Santander i cercle groc amb home gran amb ulleres

Els beneficis que ofereix el Banco Santander als majors de 65 anys el 2024

El Banco Santander ha llançat un nou programa orientat a la gent gran amb diversos avantatges i beneficis

Des del Banco Santander han introduït una mesura que beneficiarà els més grans de 65 anys. Es tracta del programa Santander Senior, que compta amb diferents beneficis i avantatges per a la gent gran.

El programa està orientat a solucionar diferents problemes en matèria de planificació financera, així com estalvi i seguretat per a aquest col·lectiu. Sobretot, tenint en compte aspectes com la bretxa digital, que cada vegada es fa més palès al sector de la banca.

Aquests són els beneficis que el Banco Santander ofereix als majors de 65

Dins d'aquesta mesura de Banco Santander per als més grans de 65 anys, s'inclouen diferents beneficis. Entre aquests, destaquen l'ampliació de l'horari de caixa, així com del servei de cita prèvia o l'avançament de les pensions al dia 25, entre d'altres.

Ampliació de l'horari de caixa, un gran avantatge per als més grans

Amb l'objectiu de millorar l'atenció per a la gent gran, Banco Santander ha ampliat l'horari de caixa. Així, s'atendrà de forma presencial de dilluns a divendres fins a les 14:00 hores. Així mateix, l'entitat ofereix un servei de cita prèvia perquè puguin ser atesos de manera directa per un gestor, evitant esperes o cues a les oficines.

La pensió sempre estarà ingressada el 25 de cada mes

D'altra banda, Banco Santander també garanteix que la pensió estarà ingressada els dies 25 de cada mes. Aquesta mesura també afectarà les pagues extraordinàries, que es cobraran juntament amb les ordinàries.

El servei Correu Cash facilita la retirada d'efectiu

Des de Santander també ofereixen a la gent gran el servei Correu Cash. A través d'aquest, poden retirar diners en efectiu des de totes les oficines de Correus. De nou, podran evitar cues a la seva entitat si així ho desitgen.

Altres beneficis del Banco Santander per als majors de 65 anys

A més dels anteriors avantatges, els més grans de 65 anys també gaudiran d'altres beneficis gràcies a Banco Santander.

Segur dependència

L'entitat ofereix a les persones grans una Assegurança de Dependència única al mercat. Aquest proporciona la possibilitat d'obtenir fins a 1.500 euros al mes com a renda vitalícia si el client té dependència severa o gran dependència.

Segur La meva Llar Sènior

També s'ofereix el Segur La meva Llar Sènior. Aquesta pòlissa està dissenyada per a clients d'entre 65 i 82 anys per aconseguir més protecció a la llar. Inclou una cobertura addicional per accidents per a l'assegurat, així com per al cònjuge.

Hipoteca Inversa

D'altra banda, la gent gran podrà accedir a una hipoteca Inversa. Es tracta d'un préstec adreçat a les persones de més de 65 anys pel qual obtindran un pagament mensual que no hauran de tornar mentre siguin vius.

En morir, seran els seus hereus els qui tinguin la possibilitat de pagar el deute a través de la venda de l'habitatge o quedant-se amb l'immoble i assumint el préstec. Aquesta opció està en fase pilot només a Madrid, té un interès del 5,99% i cal reunir diversos requisits.