Imatge de Gonzalo Bernardos amb José Luis Azañón al programa laSexta Xplica

El dard enverinat de Gonzalo Bernardos a un empresari: 'Si em pagues, encantat'

Bernardos no ha dubtat a respondre amb diversos arguments davant d'un debat amb un empresari de perruqueries

Gonzalo Bernardos ho ha tornat a fer, ha llançat una contundent resposta a un empresari al programa laSexta Xplica. L'economista ha debatut amb José Luis Azañón sobre el sou de les treballadores de la perruqueria.

Tot ha començat amb un debat on es repassava l'època de la pandèmia i com els comerciants ho van gestionar tot. A partir d'allà, entre diverses aportacions, Bernardos ha volgut preguntar al cap de la perruqueria que "quan apujarà el sou a les perruqueres".

Una resposta clara per part de l'economista

Davant la pregunta de l'expert en economia, Azañón no ha sabut què respondre. Això sí, després ha assegurat que quan li digui com fer-ho, ho farà. És per això que Gonzalo Bernardos no ha dubtat a respondre-li.

"Utilitzant millor les hores mortes quan no tens gent. Gestionant millor la teva perruqueria", ha expressat al programa de laSexta. A més a més, ha assenyalat que si aquest darrer any ha augmentat la xifra dels seus serveis, l'empresari, ha guanyat més diners. Per això, ha donat a entendre que no hi ha excusa davant la falta de l'increment del salari.

Bernardos accepta una proposta curiosa de l'empresari

José Luis Azañón, davant les rèpliques de Gonzalo, li ha llançat una proposta una mica interessant. "Et deixo les meves empreses durant un mes, a veure si em millores la gestió", ha contestat l'empresari.

Davant d'aquesta declaració, l'economista no ha dubtat a respondre que accepta "encantat", sempre que li pagui per "la gestió de portar el seu negoci", ja que es dedica a reflotar certes empreses.

Amb aquesta resposta, Azañón s'ha quedat sense paraules després de la resposta rebuda, ja que segurament no esperava un comentari tan encertat per part de l'expert.

Com treballa Bernardos per millorar la gestió de les empreses?

Sens dubte, Gonzalo Bernardos és un veterà del món de l'economia. Fa anys que treballa com a tertulià a mitjans de comunicació, però també es dedica al món de l'educació, ja que treballa a la Universitat de Barcelona com a professor.

Al programa de laSexta, ha volgut recordar que "fa molts anys dirigeixo un màster en franquícies i ens dediquem a això, a intentar millorar la gestió de les empreses".

A més a més, també té un passat polític on va ser candidat de les llistes del PSC a les eleccions municipals de Barcelona del 2019. Per això, es pot dir que és tot un expert en actualitat, economia i política.