Beth, la nena egarenca de 4 anys amb leucèmica, troba donant de medu·la

Desenes de persones van presentar-se al Banc de Sang de Terrassa per ajudar la Beth
Beth, amb leucèmica, troba donant de medul·la | Instagram / @todosconbeth

Els pares de la Beth han rebut la millor notícia possible. Aquesta nena de 4 anys de Terrassa va ser diagnosticada de leucèmia el desembre de 2017 i, després de passar per diversos tractaments, la principal esperança era rebre un trasplantament de medul·la. En el moment en què van rebre la notícia, els pares de la nena van posar en marxa una campanya a les xarxes socials per trobar donant.

 

La lluita de la Beth va encoratjar a desenes de persones a presentar-se al Banc de Sang i Teixits de Mútua Terrassa, entre aquestes personalitats destacades del mon de l'esport i l'art. Un d'aquests donants és compatible. «Avui diem adéu a la leucèmia, adéu per sempre», ha declarat la seva mare a Instagram.

«La seva ànima bessona»  

«La seva ànima bessona, aquella persona que avui ha regalat vida a la nostra filla, aquella persona a qui no coneixem a qui sempre portaré al cor, a la meva ànima, perquè sempre hi serà present», declarava.«Gràcies per fer-nos el més gran regal que es pot donar, gràcies per aixecar-te un dia i pensar que podies salvar una vida amb la teva sang. I aquest algú és la nostra Beth».

També et pot interessar...