Fotomuntatge Beth i Elena Gadel

Beth Rodergas critica la feina de la seva amiga Elena Gadel a 'Eufòria' de TV3

L'eliminació d'una concursant d''Eufòria' indigna al públic

El passat divendres es va celebrar la desena gala d''Eufòria' a TV3i va venir carregada d'emocions molt contrastades. Els concursants van donar el millor de si mateixos per fer-se un lloc a la semifinal. Així doncs, la Carla, l'Elena, la Jim, la Paula, la Sofia i el Tomàs van interpretar les seves cançons al gran escenari.

A més, Guineu va estrenar el seu últim single 'Què em passa? (No sé què faig)' i la guanyadora de l'edició passada d''Eufòria', la Mariona Escoda, també va presentar el seu tema més nou, 'Al ritme que jo canto'.

Logo de WhatsAppNOVETAT WHATSAPP: Clica aquí per rebre GRATIS totes les notícies de TV3 al WhatsApp!

'Eufòria' s'acomiada de la Paula

Molts dels espectadors de la gala van quedar indignats després que els jutges posessin a la Paula a la zona de perill. Els professionals van considerar que la seva interpretació de 'Ventiladors', del grup valencià ZOO, no va estar a l'altura del nivell que ells demanaven.  

L'Elena Gadel, Carol Rovira i Lildami van justificar la nominació dient que no entenien la lletra: «No hem entès el missatge», sentenciaven. Una justificació que els espectadors no van trobar vàlida, ja que consideraven que era la millor actuació de la nit.

«És molt injust»

La cantant Beth Rodergas no va tardar a donar la seva opinió respecte al que havia succeït durant la gala. A través del seu compte de Twitter va piular: «Però si ha estat la millor actuació de la nit!!! Paula!». 

Imatge de Paula d''Eufòria'
El públic es va indignar després de l'eliminació de la Paula. | TV3

La cantant Beth, va manifestar la seva indignació a través de les xarxes socials i aquest dilluns ho va tornar a fer al plató de 'Tot es mou'. Quan la conductora del programa li va preguntar sobre la piulada, Beth va insistir que «va ser la millor actuació de la nit i que se n'anés em va fer molta ràbia», declarava.

També va criticar la mecànica del jurat: «Hi ha un punt de desavantatge, depèn de l'ordre en què et toqui actuar surts perjudicat», sentenciava. 

Cal recordar que Beth i Elena Gadel, una de les jutgesses del programa, van compartir escenari en la segona edició d''Operación Triunfo'  i encara mantenen una molt bona amistat. Per aquesta raó, i tal com confessa la cantant, entre pausa i pausa, les dues comenten el programa d''Eufòria'.