Foto dels presentadors de Catalunya Ràdio de la temporada 2022-23.

'Bomba' a Catalunya Ràdio: fulminen un presentador que ha estat 21 anys en antena

Catalunya Ràdio anuncia nous canvis de cara a la temporada vinent

Nova baixa a Catalunya Ràdio. Després que ahir Adam Martin, presentador del 'Revolució 4.0', anunciés que plega de les emissions d'estiu de la cadena després de gairebé 12 anys, ara una nova cara de la ràdio pública de Catalunya també ha decidit acomiadar-se dels oients.

Kilian Sebrià, qui fins ara era l'editor del 'Catalunya nit', deixarà el programa a final de temporada després de 21 anys formant-hi part. L'espai radiofònic, que s'emet de 22 a 23 h de la nit, substituirà la seva figura del concurs que s'obrirà els pròxims dies.

Òscar Fernández, cap d'informatius de Catalunya Ràdio, ha agraït a Sebrià la seva predisposició i professionalitat, i ha assegurat que li buscaran un «lloc adient» a l'emissora «perquè s'ha guanyat el dret a triar com seguir la seva carrera professional».

Kilian Sebrià surt i Òscar Fernández torna als migdies

D'altra banda, Òscar Fernández deixa les tardes i tornarà a posar-se al capdavant de l'informatiu 'Catalunya migdia' a partir de la temporada que ve. Es tracta d'un espai que ja va conduir des de l'any 2016 fins al 2021.

Aquest informatiu tornarà a tenir una durada de dues hores, de dues del migdia a quatre de la tarda, amb la segona hora dedicada a la tertúlia i l'anàlisi de l'actualitat.

El cap d'informatius de Catalunya Ràdio va anunciar aquest dijous a la redacció els canvis previstos per a la temporada que ve «amb la voluntat d'iniciar una nova etapa amb l'objectiu de seguir sent referents i reforçar l'aposta per la informació», segons recull la CCMA en una nota interna.

Uns canvis que, a més de suposar la tornada d'Òscar Fernández a la franja del migdia, impliquen el comiat de Kilian Sebrià del 'Catalunya nit'.

En la nota interna, Fernández també ha explicat que s'està treballant per reforçar l'estructura del departament d'informatius per fer front a la nova etapa.

Canvis també a RAC1

Fa poc també se sabia que RAC1 havia decidit suprimir l''Islàndia' d'Albert Om després de més de 7 anys en antena. Un canvi que arribava, no per l'audiència, ja que era líder de la seva franja, sinó per l'elevat cost del programa.

Ara una de les opcions que s'estudien des del Grup Godó és que Xavi Bundó, presentador actualment del 'Via lliure' els caps de setmana, s'ocupi de la franja que deixarà buida l''Islàndia', de 19 a 20:30 h.

Logo de WhatsAppNOVETAT WHATSAPP: Clica aquí per rebre GRATIS totes les notícies de TV3 al WhatsApp!