Logo Catalunya Diari
Logo Catalunya Diari
Logo Instagram CatalunyaDiari
Logo Messenger
Butaner baixant una bombona de butà

La bombona de butà a Repsol té descompte: descobreix com aconseguir-ho

Els clients de Repsol ja poden gaudir d'aquesta nova promoció

Si fas servir gas butà a casa, això t'interessa. Segons el que s'ha pronosticat, el preu de la bombona podria tornar a pujar en els pròxims dies. Això suposaria un revés molt dur per a les famílies, tenint en compte que l'import actual és de 18,58 € per a la bombona general, de 12,5 quilos.

Tot i això, no tot són males notícies. I és que la companyia Repsol ha anunciat un descompte de les bombones de butà. T'expliquem de què es tracta i com ho pots aconseguir.

Repsol ofereix promocions addicionals als clients

Des del passat 1 de gener del 2023, els conductors ja no compten amb la bonificació del govern espanyol de 20 cèntims per litre a les benzineres. Una ajuda que, per a molts, s'ha extingit abans del que era necessari. I és que, avui dia, els preus del combustible es continuen mantenint en màxims històrics.

Per aquest motiu, algunes benzineres han optat per continuar oferint descomptes als seus clients i Repsol n'és una. Tot i això, la rebaixa no només s'aplica als assortidors de les estacions de servei, sinó que també es poden beneficiar d'ella amb l'adquisició de bombones de butà.

Foto de cotxes fent cua en una gasolinera Repsol.
Repsol ofereix un descompte als clients que omplin el dipòsit a les seves gasolineres. | Europa Press
 

Aquest és el descompte de les bombones de Repsol

Cal destacar que no és la primera vegada que la companyia ofereix una reducció del preu per comprar una bombona. Repsol ja havia fet una promoció similar fa aproximadament un any, a l'hivern del 2021.

En aquesta ocasió, l'oferta consisteix en un descompte de 2 euros per la compra d'una bombona de gas butà lleugera a les benzineres. Així doncs, els consumidors que adquireixin la bombona rebran un val bescanviable a la pròxima compra. Es tracta d'una rebaixa de què ja poden gaudir tots els clients, encara que, per això, hauran de seguir una sèrie de passos.

Així pots sol·licitar la rebaixa

El descompte de Repsol es pot aconseguir mitjançant dues vies: presencialment o mitjançant l'app Waylet. En el primer cas, només cal anar a qualsevol estació de servei de la companyia i comprar una bombona.

Juntament amb ella, rebràs el cupó de 2 euros de descompte que podràs aplicar a la següent compra. Si ho prefereixes, també pots accedir a la promoció fent servir l'aplicació Waylet. En aquest cas, obtindràs el bo de rebaixa automàticament al teu mòbil.

Això sí, per poder gaudir del descompte és obligatori adquirir una bombona de butà lleugera a una estació de servei de Repsol. És a dir, aquesta rebaixa no és aplicable per als altres productes.

Foto de bombones de butà.
Repsol ofereix un descompte de 2 euros per la compra d'una bombona de butà. | Getty Images
 

Quan acaba la promoció?

De moment, està previst que la campanya de Repsol duri fins al pròxim 31 de març del 2023, el dia en què també podria acabar el descompte dels carburants. Per la seva banda, els cupons aplicables a les bombones de butà tenen data de caducitat pròpia.

En aquest sentit, els clients que rebin un abonament de descompte tindran 30 dies naturals per fer-lo servir. En cas d'obtenir un cupó durant els últims dies de la promoció, el temps per bescanviar-lo s'allargarà fins al 30 d'abril del 2023.

Els clients de Repsol també tenen descomptes en combustible

Repsol va ser la primera companyia que va implementar, per compte propi, rebaixes addicionals a tots els clients. Des del 16 de març de 2022, els conductors que omplien el dipòsit a les seves benzineres comptaven, a més de la bonificació del govern espanyol, amb un descompte extra per part de l'operador.

Repsol ha estat una de les moltes estacions de servei de l'Estat que han decidit continuar mantenint descomptes en tots els seus combustibles durant el primer trimestre del 2023. Fins al pròxim 31 de març, els usuaris de Waylet que omplin el dipòsit en una de les seves benzineres podran gaudir d'una rebaixa de 10 cèntims per litre de carburant.

NOVETAT WHATSAPP: Fes clic aquí per llegir GRATIS les notícies més destacades de Catalunya al WhatsApp