Edifici de la seu de Banc Santander

La bona notícia que et dona ja el Banc Santander si tens una d'aquestes feines

El Banc Santander ajudarà les persones amb aquests oficis de certes comunitats

El Banc Santander té una notícia per a algunes de les persones que es dediquen al sector primari. A partir d'ara, comptaran en algunes de les seves oficines amb un 'corner agro', és a dir, una oficina que es dedicarà a resoldre tots els dubtes d'aquests treballadors.

Aquesta figura ja existia en algunes de les sucursals del Banc Santander. Però com que l'entitat ha vist que hi ha força demanda, ha decidit implementar-ho en molts més municipis.

Aquestes són les localitats i les persones que se'n veuran beneficiades

En concret, els agricultors i els ramaders els que es beneficiaran d'aquesta nova mesura per la qual ha optat el Banc Santander. A l'oficina 'agro' hi haurà un especialista del sector que atendrà els dubtes d'aquests jornalers i els informarà d'ajudes i préstecs per als seus negocis.

Ja n'hi havia quatre sucursals a Extremadura i quatre més, a Castella-la Manxa. Pel que fa a la seva demanda, el Banc Santander ha decidit escoltar els seus clients i implementar aquesta figura en quaranta sucursals més. Ara, els municipis principalment beneficiats es repartiran entre Andalusia, Castella i Lleó i Galícia.

Agricultor amb un tractor al camp
Els agricultors es beneficiaran d'aquesta nova mesura del Banc Santander. | Getty Images

Així, a Andalusia n'hi haurà catorze en total. Dues a Sevilla: a El Coronil i a Los Palacios; una a Cadis: a Jerez; dues a Màlaga: una a la ciutat i una altra a Antequera. Dues a Granada: a Guadix i a Motril; dues a Jaen: a Úbeda i a Beas de Segura; dues a Còrdova: a Pozoblanco i a Priego de Còrdova. Per acabar, n'hi haurà dues a Almeria: a Campohermoso i a El Ejido; i una a Huelva: a Aracena.

A Castella i Lleó n'hi haurà quinze sucursals. Es concentraran majoritàriament a Lleó, amb un total de quatre: a Bembibre, a Ponferrada, a Santa María del Páramo i a La Bañeza. Dues a Salamanca: a Tamames i a Ciudad Rodrigo; una a Segòvia: a Asunción; una altra a Sòria: a Burgo d'Osma; dues a Burgos: a Briviesca i a Lerma; i dues a Zamora: a Toro i a Benavente. La llista continua amb dues a Valladolid: a Peñafiel i a Medina del Campo; i finalitza amb una més a Palència: a Carrión de los Condes.

La llista és més curta per a Galícia amb onze sucursals del Banc Santander. N'hi haurà quatre a Lugo: a Escairon Saviñao, a Chantada, a Villarba i a Becerreá. Dues a Orense: a Ribadavia i a Verín; tres a Pontevedra: a El Grove, a Isla d'Arosa i a Bueu. Finalment, n'hi haurà dues a la Corunya: a Santa Comba i a Santa Uxía de Ribeira.

Vaques en una granja
Els ramaders ja saben que les oficines 'agro' del Banc Santander estaran principalment a Castella i Lleó, a Andalusia i a Galícia. | Getty Images

La remodelació de les oficines 'agro' del Banc Santander a Espanya

En total hi haurà quaranta-vuit oficines 'agro' del Banc Santander a Espanya. S'han de remodelar amb vinils d'imatge renovada del sector primari i amb informació especialitzada per als treballadors d'aquestes professions. Així, aquesta nova figura del Banc Santander els parlarà de suport financer, digitalització i sostenibilitat per la qual poden optar per als seus negocis.

El Banc Santander també ha volgut reflectir en xifres el seu suport a aquest sector, de vegades castigat i oblidat. Així, recorda que el 2022 van ajudar aquests professionals amb més de quatre milions d'euros. A més, tampoc oblida les línies de finançament que va donar amb un import de cent vint milions d'euros a tots els afectats pels incendis que es van produir al país, la majoria dels quals eren agricultors i ramaders.

L'entitat continua sumant-se punts a favor i assegura ser la pionera al quadern de camp digital. Una eina que serveix per guardar tota la informació sobre els terrenys i així poder estudiar plans de sostenibilitat i digitalització.

Imatge del logotip de WhatsAppNOVETAT WHATSAPP: Clica aquí per rebre GRATIS i en EXCLUSIVA les notícies més destacades de CATALUNYA al WhatsApp!