Supermercat Aldi

La boníssima notícia que Aldi acaba de donar a Catalunya

La important cadena de supermercats anuncia la contractació de més de 300 persones a Catalunya

La gran cadena de supermercats Aldi, aposta per Catalunya. D'aquesta manera, tal com ha anunciat la mateixa empresa alemanya, preveu la contractació de més de 3oo persones abans d'acabar l'any. Una gran notícia per a tots aquells i aquelles que, en aquests moments, estiguin buscant feina.

La cadena de supermercats Aldi espera contractar al voltant de 340 persones abans d'acabar l'any. Segon ha indicat l'empresa aquest dilluns en un comunicat, es preveu incrementar la seva plantilla a Catalunya un 20%, fet que suposa tancar el 2022 amb prop de 2.000 treballadors.

Per regions, Catalunya és la comunitat autònoma que registrarà un major increment de personal, amb una previsió del 32% de contractacions. Al conjunt de l'Estat, la companyia té previst incorporar més de 1.000 empleats, que se sumaran als prop de 6.500 llocs de treball que la cadena de supermercats ja sumava al tancament d'agost.

Dotze noves botigues d'Ikea a Catalunya

Dijous passat, Ikea, va anunciar l'obertura de 12 noves botigues i la contractació de 340 persones a Catalunya. Així, Ikea preveu contractar 340 treballadors a Catalunya en els pròxims dos anys, un 18,2% dels que tindrà en tancar el 2022.

Segons ha explicat la multinacional sueca de mobles en un comunicat, l'ampliació de la plantilla s'explica per l'obertura de 12 noves botigues més petites, més enllà de les grans superfícies que ja té en zones comercials de la perifèria, de manera que necessita nou personal.

Es tracta d'una estratègia que al conjunt de l'Estat preveu obrir 90 establiments i crear 1.500 nous llocs de feina. De moment, Ikea no ha detallat la ubicació d'aquests nous punts de venda. Amb tot, l'empresa sueca estima que el 2024 tindrà una plantilla d'11.230 persones a l'Estat, actualment en té 9.765.

En un comunicat difós dijous passat, Ikea també va proporcionar xifres del seu negoci. Al conjunt de l'Estat la multinacional assegura que les vendes acumulades en el seu últim exercici fiscal van ascendir fins als 1.820 milions d'euros, un 8,2% més que en l'any previ.

La facturació en línia va ascendir fins als 406 milions d'euros, el 22% del total. Només a Catalunya, la multinacional va facturar 417,2 milions d'euros, un 19% més que l'exercici anterior.