Leo Messi i Antonela Roccuzzo en el viatge a París just després que s'hagi anunciat el fitxatge del jugador pel PSG

El bonic gest de Leo Messi amb un periodista esportiu anglès que pateix càncer

Paul Hayward és el cap d'esports del diari The Telegraph

El periodista Paul Hayward, cap d'esports de The Telegraph, pateix càncer de coll i de cap i s'ha hagut de sotmetre a un dels tractaments més durs que existeixen i recorda que, mentre estava a l'hospital, va veure el partit que donava una plaça al Barça a la final de la Champions League del 2015: «Només el futbol pot fer-te sentir així». Vaig sentir com saltava de la cadira i que la malaltia s'marxava», escrivia el reporter.

Després d'haver escrit diferents articles explicant com figures com les de Leo Messi l'estan ajudant a lluitar contra el càncer, ahir, 1 de juny, el periodista del popular diari anglès, publicava un altre article amb el títol: «Lionel Messi em va enviar una samarreta signada i va demostrant que estem junts en això». En l'escrit, Hayward, revela que, després del primer article que va escriure, la família del futbolista li va fer arribar el seu agraïment per les paraules que havia tingut per al jugador blaugrana: «Cap periodista pensa que una mega estrella llegirà una columna que escrigui, més encara una que parli de vida i de mort», deia sorprès.

Pocs mesos després, segons relata el cap d'esports, li va arribar un regal molt especial: «Era una samarreta del Barcelona, amb una inscripció amb un missatge personal de Messi, al costat d'una carta de motivació». L'emocionat periodista confessa que el gest del crac argentí l'ha commogut profundament. Hayward acaba el seu article amb una reflexió: «Un acte de bondat no requereix una persona famosa darrere. Però completa el tipus de connexió que estava tractant de descriure al meu article. Tot i que sembla difícil d'entendre, estem tots junts en això. En la vida i la mort, vull dir».