Un venedor de Loteria assenyalant els dècims del sorteig del Nen que té a la seva administració

La BonoLoto deixa un premi de més de 200.000 euros a Catalunya

La butlleta guanyadora de segona categoria s'ha segellat en un estanc de Barcelona

El sorteig de la BonoLoto d'aquest dimecres a la nit ha deixat milers d'euros a Catalunya. Concretament, una butlleta segellada a Barcelona ha estat premiada amb 216.989,14 euros, corresponent al premi de segona categoria, cinc números encertats més el complementari. La combinació guanyadora del sorteig, està formada pels números 5,10, 21, 26, 28 i 46, amb el 34 com a número complementari i el 3 com a reintegrament. 

Aquesta butlleta guanyadora del premi de segona categoria s'ha segellat a l'administració de loteria número 47 de Barcelona, situada en un estanc que està al número 206 del carrer Sant Antoni Maria Claret de la capital catalana. Cal destacar que hi ha hagut un guanyador de primera categoria en el sorteig de la BonoLoto d'aquest dimecres, amb una butlleta segellada al municipi de las Galletas, a Santa Cruz de Tenerife i que s'ha endut un premi de 2,48 milions d'euros.

La BonoLoto somriu Catalunya en els darrers dies

El premi d'aquest dimecres no ha estat l'únic que la BonoLoto ha deixat a Catalunya en els darrers dies. En aquest sentit, cal recordar que el passat dimecres 21 d'abril, la sort va somriure a Mataró amb un premi de segona categoria de 43.471 euros. La butlleta es va segellar al despatx receptor 14.395, ubicat al carrer Prat de la Riba, 60.

D'altra banda, aquesta mateixa setmana, dilluns 26 d'abril, el sorteig de la BonoLoto va deixar 196.780 euros a Molins de Rei. La butlleta, amb un premi de segona categoria, es va segellar al despatx receptor 15.780, situat al número 41 de l'avinguda Barcelona.

Per últim, el passat dijous, la Loteria Nacional va portar l'alegria i va deixar alguns milers d'euros a Viladecans. L'administració de loteries número 6 va vendre dècims del primer premi, amb 30.000 euros per butlleta.